SoC Exynos mu Qualcomm mu ?

Şimdi şöyle, dediğim gibi eğer içinde orjinal Rom'dan başka bir şey bulundurmuyorsa, yani burda gördüğünüz inceleme videsundaki arayüz ile aynıysa oradaki cihazlar, kesinlikle vardır Türkçe Dil. Bunların sistemi böyle sunuluyor, nerde olursanız olun içindeki işletim sisteminde mevcuttur. Ülke farketmez. Ama bir daha söylüyorum, eğer cihazın içinde özelleştirme yoksa, dikkat edin. Her türlü alacağınız telefon orjinal samsung kutusunda geliyor ise, içinde Dil vardır sıkıntı etmeyin :)

Kardeş ben satıldığı yerde telefonu elime aldım dil ayarlarına girdim . İngilizce , fransızca , azerice , ve başka dillerde vardı ama türkçe yokdu . Satış yeryerinden sorduk baktılar ve türkçe yok dediler . Şimdi kardeş sizin dediyinize yalnış demiyorum ama ha qayret birşey kalmadı yardım edin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Satın alacağın yerde cihazı fabrika ayarlarına geri çevir. Daha sonra ilk kurulum ekranı geldiğinde orada Türkçe dil var mı yok mu bak. Yoksa cihazın tam model kodunu öğren. Ona göre orijinal Türkçe içeren ROM verelim. Daha sonra onu kur cihaza. Ama Rusya modeli yani Azerbaycan'da satılacak olan model Türkçe dili içeriyor.

Kardeş sormaya utanıyorum ama sorayım. Yarın telefona bakmaya gidiyorum. Exynos olduğunu nereden anlarım? Belki yine ceza yerim anlatamam. Bir de aradım bir aya kalmaz Türkçe olanı gelecek dediler. IMEI kodu 05, Vietnam malı.

Almak istediğim 06 IMEI numarası. Arkasında Made in Korea yazıyordu.

Modelinden anlayabilirsiniz. Mesela Türkiye model Note 3, N9000Q oluyor. Siz de bakınca modeli yazın Google'a, öğrenebilirsiniz.
Ya da Google Play markete girebiliyorsanız; Cpu-Z programı ile en ince ayrıntısına kadar görebilirsiniz.

Ayrıca sanırım Türkçe olmamasının sebebi, örnek verdiğim Q modeli gibi, oradaki cihazların çok farklı bir Ülke'den getirilmesi olabilir. Ama kesinlikle bulunması gerekir, vardır. Yetkili kişinin dediği gibi, yakında gelir Türkçe olanı da. :)

SM-N900 - Exynos Version (International).
SM-N9005 - Snapdragon Version(International).
SM-N9002 - Snapdragon Double SIM(Chinese).
SM-N9005T - Snapdragon Version (T-Mobile)
SM-N9005P - Snapdragon Version (Sprint)
SM-N9005A - Snapdragon Version (AT&T)
SM-N9007 - Snapdragon Version (Optus)
SM-N900W8- Snapdragon Version (Canadian)
SM-N9000Q - Exynos Version(Turkish)
SM-N9000- Exynos Version(Supposedly International,but don't know the difference with n900)

SM-N900X -Snapdragon Version(Retail Live Demo Unit)

Still need h/w info of these:
SM-N9000Q_MEA
SM-N900K--(KT Telecom South Korea)
SM-N900L--(LGU+ South Korea)
SM-N900S---(SK Telecom South Korea)
SM-N900W8_LA
SM-N900_MEA
SM-N900_SEA
SM-N900_SWA
SM-N9008V Lte version (China Mobile)

Böyle mi yani?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı