SoC Exynos mu Qualcomm mu ?

Bence sorun adama, gelecekse bekleyin ve geldiğinde alın. Eğer gelmeyecekse, illaki başka yerlerde vardır, başka bir satıcı düşünün. O bayii de sıkıntı var anlaşılan. Normalde tüm modellerde olması lazım bu dil...

Bence sorun adama, gelecekse bekleyin ve geldiğinde alın. Eğer gelmeyecekse, illaki başka yerlerde vardır, başka bir satıcı düşünün. O bayii de sıkıntı var anlaşılan. Normalde tüm modellerde olması lazım bu dil...

Kardeş yukarıda yazdıklarıma bakarsın lütfen . Aşağıdakine de bakarsın .

başka bayiye bakdım orada sm n910c n910 modelleri vardı . Aslında bu almak istediğim bayide de aynı . Bunlar nerenin acaba ?​

Bakıyorum elbet, fakat bende tam olarak bilgili değilim bunlar hakkında... Bu cihazın 2 tane modeli var, Exynos ve Snapdragon. Note 4 için konuşuyorum. Ve Exynos sürümü her halükarda daha iyi. Model isimleri ülkeden ülkeye değişiyor, çok takılmayın. Hangisi daha iyi derseniz, Exynos kullanan daha iyidir ama Snapdragon'un da altta kalır yanı yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı