Söyle Rahatla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişki yapmayı düşünüyorsanız 1 değil 2 kere düşünün. Karmaşık ve boş durumlar ;)

Anime çizgi film değildir :D.
Kalbime indiriyordun evladım yapma bir daha.
Edit: Kızgın ifadesi atanlar neden atıyor ki?
Ben de anime izliyorum ve ben de çizgi film denmesinden hoşlanmıyorum.

Son düzenleme:
Rümeysa senden hoşlanıyorum. Belki benimle olmak istemezsin ama olsun hoşlanıyorum işte. Bende böyleyim ne yapabilceksin. ;) (Evet isim verdim 😂 ) Oh be rahatladım. :) :)

• Beğen
İfadeler: acv
Rümeysa senden hoşlanıyorum. Belki benimle olmak istemezsin ama olsun hoşlanıyorum işte. Bende böyleyim ne yapabilceksin. ;) (Evet isim verdim 😂 ) Oh be rahatladım. :) :)
Hocam isim versen neye yarayacak ülkede onbinler'ce Rümeysa var, Eğer burayı görüyorsa ve biliyorsa hayırlı olsun :D

@kaplumbaga deden Benim gibi ayrıldığın veya sevdiğin kızın en saçma fotoğraflarını profil fotoğrafına koyabilirsin, en azından gördükçe için acısa da gülersin 😁
Bugün sanırım kötüyüm, tatile çıkmaktan sıkıldım... Ameliyat sonrası ailem mutlu etmek için sürekli tatil planı ayarlıyor ama ben ev ve hastane arasında gidip gelmeyi ve ağrı çekmeyi daha fazla seviyorum.
@Silinen üye Yorumsuz kalacağım ama rahatsız oldum...

@kaplumbaga deden Benim gibi ayrıldığın veya sevdiğin kızın en saçma fotoğraflarını profil fotoğrafına koyabilirsin, en azından gördükçe için acısa da gülersin 😁
Bugün sanırım kötüyüm, tatile çıkmaktan sıkıldım... Ameliyat sonrası ailem mutlu etmek için sürekli tatil planı ayarlıyor ama ben ev ve hastane arasında gidip gelmeyi ve ağrı çekmeyi daha fazla seviyorum.
Ben öyle bişey yapsam hep çıplak fotoğraf olduğu için, Baltalarlar beni :D (Normal fotoğrafı da var bana yüz vermediği zamanları hatırlarım şimdi peşimden koşuyor Ee evrime kafa atmak var :) Atsam mı diye düşünmüyor değilim :D @acv Çıplak fotoğraf koysam en çok senin işine yarar ha ;)

• Beğen
İfadeler: acv
@acv Sadece aktif olarak kullandığım platformlarda koydum. Technopat'a koysam bilmiyorum sanırım o zaman rahatsız hissederdim, Discord ve Reddit yetiyor. Galerimin hepsini sildiğim için şu an Technopat profilimi değiştiremiyorum, galerime ne ekleme ne de silme yapabiliyorum bozdum galiba 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı