Sözde "11.11 indirimleri"

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Birkaç gündür takip ettiğim anakartın fiyatı 3.000 TL'ydi ve Hepsiburada'dan sepette %5 indirim bildirimi geldikten sonra fiyatını kontrol ettiğimde %5 fiyat arttırılmış olup sepete eklenince %5 indirim duyurusundan önceki fiyata tekabül etmekteydi. Bu gibi etkinlikler Türk esnafının özeti diyebilirim herhalde. Dolar artınca fiyatları arttırıp, düşünce düşürmemeleriyle de ünlüdürler.

hb.png
hb2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gündür takip ettiğim anakartın fiyatı 3.000 TL'ydi ve Hepsiburada'dan sepette %5 indirim bildirimi geldikten sonra fiyatını kontrol ettiğimde %5 fiyat arttırılmış olup sepete eklenince %5 indirim duyurusundan önceki fiyata tekabül etmekteydi. Bu gibi etkinlikler Türk esnafının özeti diyebilirim herhalde. Dolar artınca fiyatları arttırıp, düşünce düşürmemeleriyle de ünlüdürler.

Eki Görüntüle 1211870Eki Görüntüle 1211872
Aracı sitelerle %5 indirim alabiliyorsunuz.

Zaten bundan sürekli bahsediliyor, fiyat yükseltip sözde indirim yapanlar vs oldukça var ama burada bir ihtimal sizin 3.000 TL olarak gördüğünüz fiyattan başka bir satıcı satıyordu, o satıcı indirim yaptı veya yapmadı ve stoğu bitti ve Vizyon Bilgisayar şu anda belki daha önceden belirlediği, kendi sattığı eski fiyatından daha ucuza (veya pahalıya) satıyor, bilemiyorum. Böyle indirim günlerinde eğer gerçekten güzel bir indirim varsa bile akşam saatlerine pek düzgün kalmayabiliyor.

Vallahi Trendyol sağ olsun, 25 TL alt limit olmadan sadece kargo parasını ödeyerek banyo havlu takımı aldım. 11.99 ödedim sadece. Üstüne dolaptan da aynı bu kuponu verdi. 2 tane bereyi 6.99'a aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı