Sözel 20500 sıralamaya Marmara tarih öğretmenliği gelir mi?

İşte umarım istediğin gibi olur diye o yüzden belirttim. O kısım hakkında net konuşamıyorum, tek diyeceğim işinde en iyisi olmaya çalış. Özel asgari ücrete bile çalıştırır adamı eğer kötüysen.

Bende bunun için çabalıyorum ve çabalayacağım da zaten insanın işinde en iyi olmasını istemesi bence insanın ilk gayesi olmalı ne kadar işinde iyiysen o kadar iş olanağın olur mantığıyla yani hayırlısı göreceğiz.
 
Haklısın, bir de bölümün ne olursa olsun günlük 1 saat kitap okumaya ayır. Kitap okumak insanı ruhen sakinleştirir ve bir şeyler de katar.

Kitap olsun flim olsun hatta oyun olsun insanlara hep bir şey katıyor yeter ki hayata karşı bir bakış açın olsun her şeyi para diye düşünme sadece para karnını doyurur aklını doyurmaz ben de bana hayata dair kendime ne kattıysam bunu öğretmek istediğim için öğretmen olmak istiyorum.
 
@HoPali08 inşallah istediğin gibi olur da bilemiyorum ya. Türkiye'deyiz...

İnşallah haklısın ama ben ülkemi çok seviyorum her seferde yurt dışına tabiri caizse kaçmak isteyen insanları pek anlamıyorum yani ne kadar batsak ta bu ülke ne badireler atlattı nasıl kuruldu uğruna kaç can verildi hep bunların bilincindeyim ülke bugün ne kadar dipteyse kurtaracak olan yine biz yani Türk gençliğidir.
 
İşin kaçma göçme kısmına vs girmiyorum. Yeri de değil zaten. Konusunu açıp etiketlersen orada tartışılabilir bu konu.

Haklısın güzel bir tartışabilir konu olabilir konu ister istemez oraya geliyor. Okumak istediğim bölüm Türkiye gibi belki de dünya tarihinin en derin tarihine sahip olabilecek bir ülkede pek değer görmüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı