Sokağa çıkma yasağı cezası sonradan gelebilir mi?

Yemek söylettim adam adresi bulamadı aşağı indim evin önüne 23.40 sularıydı polis gördü tutanak yazdı. Ceza değil dedi ama ben bunların kaymakamlığa gittiğini öğrendim sizce kendimi ifade etmek için kaymakamlığa gitmeli miyim?

Tutanak yazdıysa %98 gelir geçmiş olsun kardeşim üzüldüm 😟
Arkadaşlar durumlar ne alemde? Ceza gelen oldu mu? Bugün aynı şey başıma geldi. Tutanak tutulmadı durumumu izah ettim problem yok sadece gbt kontrolu dedi. Hatta kimliğimi bile istemedi. Sözlü bir şekilde T.C. mi söyledim. Ceza için almadık dedi. Gittiler.

Yazmamişlardir büyük ihtimal bana da aynısını yaptılar 4 ay oldu.
 
Gerçekten insanın zoruna gidiyor. Bu kadar zor şartlarda para kazanmaya çalışırken böyle haksız cezalar yemek ağrıma gidiyor.

Bir de cezalara zam geldi 3150₺den 3490₺ oldu anlıyorum sizi çok ağır bir ceza ama umutsuzlanmayin belki yazmamişlardir dediğim gibi polis tutanağı tutar karakola verir oradan kaymakamlığa gider kaymakam onaylarsa vergi dairesine gider oradan da geçtiğinde size PTT ile tebligat gelir tebligatı aldıktan 15 gün içerisinde itiraz etme hakkınız var ve 15 gün içinde öderseniz %25 gibi indirimden yararlaniyorsunuz bu 15 gün içinde sulh ceza mahkemesine müracaat ediyorsunuz konuyu dilekçeye izah ediyorsunuz oradan mahkeme kararını bekliyorsunuz eğer geçerli bir sebebiniz varsa mahkeme %80 iptal eder ceza yı ödemişseniz para size geri yatırılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı