ereenx
Centipat
Çok doğru demişsin. Barınaklara da özen gösterilmeli bence.Emin olun ki barınaklar daha kötü. Onlara sakat bir kedi verdim kediyi resmen ölüme terk etmişlerdi. Yemek bile vermemişler.
Çok doğru demişsin. Barınaklara da özen gösterilmeli bence.Emin olun ki barınaklar daha kötü. Onlara sakat bir kedi verdim kediyi resmen ölüme terk etmişlerdi. Yemek bile vermemişler.
Aynen, tüm köpeklerin davranış biçimini tek denemede anlamış arkadaşımız. Kendisini büyük tebrik ediyorum!@KARMA89 dağın başında yaşayan adam rahat gezsin diye o köpek evcil hale geldi. Bir kap mama versen peşinden ayrılmaz o köpek, canını verir seni korumak için.
Aynen, geçen hafta 4 köpek parktaki iki çocuğa saldırıp yerlerde sürükledi.@KARMA89 dağın başında yaşayan adam rahat gezsin diye o köpek evcil hale geldi. Bir kap mama versen peşinden ayrılmaz o köpek, canını verir seni korumak için.
Zalim ve kötü demedim ama önceki konulardan birinde yazdıklarına bakarak bu konuda bencilce düşünüyorsun diyorum. Savunduğun şey "saldırgan" tavır gösteren köpeklerin toplatılıp bir barınakta bakılması değil, birkaç saldırganlık gösteren köpeğe karşı "hepsinin" toplatılması. Bunun suç işleyen birkaç insan için tüm insanların toplatılmasını istemekten farkı yok, senin kaçırdığın nüans bu.Kendini savunamayan, doğruyu yanlışı bile ayırt edemeyecek yaşta olan çocukların ve olur olmadık yerlerde yakalanarak talihsizlik yaşayan insanların canlarının değersiz olmadığını söyledik diye bencil, zalim, kötü olduk.![]()
Hayvan bilimci değilim fakat hayvanların davranış biçiminin içgüdüsel olduğunu bilirim, herkes bilir. Sen bilmiyorsan bu senin cehaletin, sanırım adının hakkını veriyorsun donanımsız adam, nickinde herhangi bir ironi yokmuş meğersem.Aynen, tüm köpeklerin davranış biçimini tek denemede anlamış arkadaşımız. Kendisini büyük tebrik ediyorum!
Bu ülkede para sıkıntı değil, bir yerlerden ceza kesseler ya da vergi yöntemiyle bile toplarlar o parayı.
Hayat benim hayatım, istediğim kişiyi merkezime koyarım. Sen kendini değersiz görüp merkezinden uzaklaşıyorsan o benim değil, senin problemindir.@Jira yorumum sana ve senin gibi kendini merkeze koyan herkese.
Bu ülkede para sıkıntı. Optimizasyon sorunu var ülkede kaynaklar doğru kullanılmıyor.Bu ülkede para sıkıntı değil, bir yerlerden ceza kesseler ya da vergi yöntemiyle bile toplarlar o parayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.