Sokak köpeği evimin önünde dolaşıyor

Makaleler
49
Ben sokak köpeği sanıyordum fakat bana kırma köpek dediler. Yılışıp duruyor. Ben de biraz sevdim ve sevdikçe üstüme geldi. Bir baktım bizim bahçeye girdi. Sonra çıkıp gitmiş. Annem dışarı çıkınca köpeği gördü ve senin köpek gelmiş dedi. Ben de tarhana ve ekmeği karıştırıp verdim. 2 dakikada sömürdü 😇 Bir daha geldi ve bu sefer ekmek ve su verdim. Bu olay dündü.

Bugün yine gördüm. İnsanların peşini bırakmıyor. Sanırım biraz eğitimli; otur dediğimde oturuyor. Ben arada sırada denk gelirse beslerim ancak sizin tavsiyenizi almak istiyorum.

Not: Hayvan sahiplenmek gibi bir niyetim yok. Sadece beslemek istedim. İyi yapıyor muyum böyle yaparak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir gün sokak köpeği peşime takıldı tüm gün arkamda gezgi sonra eve alıp 3 yıl boyunca beslemistim. Başkasına sahiplendirdik. Besleyin daha güzel iyilik mi var.

Bizim burada da bir köpek var çok sevimli. Kurt gibi birşey ama. Yürürken kulaklarını öne doğru tutunca acayip sevimli oluyor. Geçen sevdim, kulaklarını da sevdim. 😁
Besleyecek yerim olsa alır götürürdüm ama maalesef apartman katındayız.
Hocam siz besleyin. O alıştı mı gitmiyor. Beslediğim köpek gibi peşinizden ayrılmaz.

Bahçeli bir yerde iseniz sorun yok, besleyin hayvanı. Ne güzel, keşke öyle bir şansım olsaydı :)

Ben sokak köpeği sanıyordum fakat bana kırma köpek dediler. Yılışıp duruyor. Ben de biraz sevdim ve sevdikçe üstüme geldi. Bir baktım bizim bahçeye girdi. Sonra çıkıp gitmiş. Annem dışarı çıkınca köpeği gördü ve senin köpek gelmiş dedi. Ben de tarhana ve ekmeği karıştırıp verdim. 2 dakikada sömürdü 😇 Bir daha geldi ve bu sefer ekmek ve su verdim. Bu olay dündü.

Bugün yine gördüm. İnsanların peşini bırakmıyor. Sanırım biraz eğitimli; otur dediğimde oturuyor. Ben arada sırada denk gelirse beslerim ancak sizin tavsiyenizi almak istiyorum.

Not: Hayvan sahiplenmek gibi bir niyetim yok. Sadece beslemek istedim. İyi yapıyor muyum böyle yaparak?

Hayır hocam, O köpek yarın birini ısırırsa suçlusu sen olursun evinden uzaklaştırmak için seni takip etmesini sağlayıp ona evden uzakta yem ver.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı