Sokakta ağzını kapatmadan yüzümüze hapşuran insansı mahlukat

Uyarırsınız bir daha yaparsa yine uyarırsınız 3. yapışında dediklerinizde haklısınız. Uyarmadan nefret kusmak bence yanlış. Belki de istemeden olmuştur her insan hapşuruğunu tutamaz. Direk geldiği gibi hapşuran insanlar da var ve bunu istemeden yapıyorlar.

Ülke vatandaşlarının hayatlarına riske atacak halde hareketlerde bulunmak vatan hainliğine girmeli. Sen akılsızca öksürüp belki de hastalık yayıp bir ihtimal hiç hasta olmayacak insanları hasta edip devlete maddi zararda bulunduruyorsun. Atacan hapishaneye ve kısırlaştıracaksın ki böyle insanlar fikirleri ile büyümüş çocuklar dünyaya gelip değerli O² harcamasın.

Fazla tepki versen gene aynısını yapar. Benim önüme tüküren oldu BIM'e giderken. Ne yapayım adamı uyarsam bana laf yapacak sonra gel dalaş adama. Yanından uzaklaşarak ve maskeyle kendi tedbirler ile korunuyorum. Eve gelince kıyafetleri havalandırıp, akşam yıkayıp dışarıda giydiklerim ile atarım, sonra elimi yüzümü o an gelince iyice yıkıyorum.

Şu ortamda yapılmaması gereken hareketler. Insanların dışarıya çıktığında mutlaka maskesini takıp mümkün olduğunca çıkarmaması gerek eve dönünceye kadar. Ama bizim insanlarımızın bir çoğu da sanki tehlike bitmiş hükümet tedbirleri gevşettikçe herşey eskisi gibiymiş havasında takılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı