Sol testis sağ testisten büyük

Tipik bizim kültürün saçma adetlerinden olan erkekliğe b.k sürdürmeme çabaları. Durumu git babana anlat. İleride ciddi sorunlar çıkmasın. O ne der, bu ne der diye düşünmen yanlış. Bizim Türkiye'de olay genital bölgeye gelince kafa yapıları sapıtıyor. Sağlık sorunlarını bile doğru düzgün anlatmaya çekinir bir milletiz. @BerkantYILMAZ'ın dediği gibi varikosel durumu olabilir ve ciddi bir problemdir. Aile yapın ne olursa olsun, kendi başına aşabileceğin sorunlar değil bunlar. "Oğlumun sağ topu küçükmüş!" diyerek, baban alay edecek veya seni mi dövecek?

Tipik bizim kültürün saçma adetlerinden olan erkekliğe b. K sürdürmeme çabaları. Durumu git babana anlat. İleri de ciddi sorunlar çıkmasın. O ne der, bu ne der diye düşünmen yanlış. Bizim Türkiye'de olay genital bölgeye gelince kafa yapıları sapıtıyor. Sağlık sorunlarını bile doğru düzgün anlatmaya çekinir bir milletiz. @BerkantYILMAZ'ın dediği gibi varikosel durumu olabilir ve ciddi bir problemdir. Aile yapın ne olursa olsun, kendi başına aşabileceğin sorunlar değil bunlar. "oğlumun sağ topu küçükmüş!" diyerek, baban alay edecek veya seni mi dövecek?

Abi dövmeyi bir yana bırak keşke dövse. Annemin kulağına gider annemden tüm sülaleye vallahi olmaz ya :( (yok mudur başka yöntemi size çok hak veriyorum, çok haklısınz ama işte bunu aileme anlatmanız lazım.

Tipik bizim kültürün saçma adetlerinden olan erkekliğe b. K sürdürmeme çabaları. Durumu git babana anlat. İleride ciddi sorunlar çıkmasın. O ne der, bu ne der diye düşünmen yanlış. Bizim Türkiye'de olay genital bölgeye gelince kafa yapıları sapıtıyor. Sağlık sorunlarını bile doğru düzgün anlatmaya çekinir bir milletiz. @BerkantYILMAZ'ın dediği gibi varikosel durumu olabilir ve ciddi bir problemdir. Aile yapın ne olursa olsun, kendi başına aşabileceğin sorunlar değil bunlar. "oğlumun sağ topu küçükmüş!" diyerek, baban alay edecek veya seni mi dövecek?

Bir de bu küçüklüğümden beri var yani hatırladığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
@drogbaformalı Kardeşim böyle şeyler şakaya gelmez. Bir abin olarak tavsiyemi dinle. Babana durumu anlat ve annene bahsetmemesini söyle. Öğrenirse de, çenesini tutuversin. İleride büyük sıkıntılar çıkabilir. Kimi insanın testislerinin boyutu farklı olabilir, normal bir durum fakat başka bir problemden ötürü olup, olmadığına bakılması lazım. Utanıp, çekinilecek bir durum yok.

@drogbaformalı kardeşim böyle şeyler şakaya gelmez. Bir abin olarak tavsiyemi dinle. Babana durumu anlat ve annene bahsetmemesini söyle. Öğrenirse de, çenesini tutuversin. İleri de büyük sıkıntılar çıkabilir. Kimi insanın testislerinin boyutu farklı olabilir, normal bir durum fakat başka bir problemden ötürü olup, olmadığına bakılması lazım. Utanıp, çekinilecek bir durum yok.

Aslında 1 yıl önce doktora gitmiştik tiroidden dolayı çok fazla terlediğim için doktor pantolonunu indir dedi indirdim karnımı açtım iyice indir dedi utandım sonra perde kapalı zaten dedi indirdim kilodum kaldı onu da açıp aradan baktı eldiven ile kontrol etti hemen 2 saniyelik acaba boyutu fark etmedimi belki de o sırada sol testisim şişmediği için eşit göründü bilmiyorum ama nasıl söyliyeyebilirim ki.

Bu arada babama söylesem oluşacak senaryo şudur;
Annemin yanında otururken babam "Testisinin diğerinden büyük olduğunu annene söylemem Furkan korkma" demezse de kilo almak bana nasip olmasın

Vallahi ben bir sorunum olduğunda ilk ablama danışırım. Aile büyüklerim cahil ondan fazla danışmam onlara. Ama üroloji'lik bir durum olsa danışır mıydım tartışılır. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı