Son olaylardan sonra Papara kart alınır mı?

Aktif bir Papara kullanıcısı olarak tavsiye etmem. Böyle bir sıkıntıda bir aksiyon alamamaları kendilerine ne kadar güvenebileceğimizi az çok belirtiyor bence.

Eskiden almak çok istiyordum.

Bende çok seviyordum, sürekli kullanıyordum ve herkese tavsiye ediyorum ama dediğim gibi. İçeride yüklü miktarda param vardı ve bu paraya en ihtiyacımın olduğu 1 haftalık dönemde ulaşamam, dahası bununla ilgili bir açıklama bile yapılmaması beni soğuttu.

Bende çok seviyordum, sürekli kullanıyordum ve herkese tavsiye ediyorum ama dediğim gibi. İçeride yüklü miktarda param vardı ve bu paraya en ihtiyacımın olduğu 1 haftalık dönemde ulaşamam, dahası bununla ilgili bir açıklama bile yapılmaması beni soğuttu.
Ne kullanıyorsun şimdilik?

Ne kullanıyorsun şimdilik?

Şu anlık bir şey kullanmıyorum. Yakın zamanda eski Ziraat hesabımı aktifleştireceğim. Para transferi falan yapamayacağım 18'e girinceye kadar ama yapacak bir şey yok. Tosla, Nays veya en kötü İninal falan kullanırım herhalde basit işlemlerde.

Şimdi bildiğiniz gibi, Papara baskın yiyen şirketlerden biri. Aslında Papara Kart'ı 2021'de almayı çok düşünüyordum. Tam Papara kart alacakken Papara veritabanı diye bir zımbırtı varmış sanırsam Papara numarası ile T.C. Kimlik Numarası bulunabiliyormuş sanırsam denedim yalanmış. Ama bu Papara baskın olaylarından sonra Papara kart almak doğru mudur, Papara düşük cashback yada cashback vermeme ihtimali var mı? Papara'nın Kullanıcı sayısı düşer mi bilmiyorum. Sonuçta eski yönetim yok şimdi daha mı sıkı bir yönetim gelir? Mesela bana biri para attığında saniyesinde incelenir mi merak ediyorum.
Bal gibi alınır.

@902722 Hocam şimdi papara bir banka değil elektronik para kuruluşu. O yüzden çok güven olmaz. Ama Tosla gibi bir bankaya bağlı bir kart alırsanız daha güvenilir olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı