Son yıllarda artan agnostik, ateist ve deist düşüncelerin sebebi nedir?

Evet yobazım. Evet saygım yok. İslam dini Allah katında geçerli tek dindir. Bunu söyleyip beyan etmem mi zorunuza gitti? Ateistlik falan denilen saçmalıklar, benim dinime resmen bir hakarettir. Tabii karşı çıkacağım.
İnsanlara saygılı olmak zorundasınız. Farklı düşüncelere de saygılı olmalı ve onları insan yerine koymalısınız. Karşı çıkmak ve saygısız olmak arasında çok büyük bir fark var.

Türkiye devletinde yaşıyorsun ve manevi ilkeleri var. Ayrıca forumda yazım kuralları zorunlu.

Üniversite de atomlara(Vücudun yapı taşları) kadar öğretiliyor. Ayrıca imam hatip liselerinden sonra deist olma oranı da çok yüksek. Hayatınızda hiç Tevrat ya da İncil okudunuz mu?
İnsanlar artık sorguluyor. Bu kaçınılmaz. İddaa ediyorum; eğer toplumsal baskı olmasaydı şu an Müslüman oranı %50'de kalırdı.
Siz istediğinize inanın. Fayda vermeyecek, size veli olmayacak şeylerle uğraşın. Hesap günü geldiğinde de böyle konuşabilecek misiniz?

Evet yobazım. Evet saygım yok. İslam dini Allah katında geçerli tek dindir. Bunu söyleyip beyan etmem mi zorunuza gitti? Ateistlik falan denilen saçmalıklar, benim dinime resmen bir hakarettir. Tabii karşı çıkacağım.
İslam'da zorlama yoktur. Peygamberimiz döneminde bile diğer dinlere saygılı davranılmış sen kimsin ki saygı duymuyorsun?

Hocam 15 yaşında neyi araştırdınızda böyle konuşabiliyorsunuz 16 ma gireceğim araştırırım nedir ne değildir siz biraz bence bilgisiz konuşuyorsunuz duyduklarınızı söylemekle olmaz.
Ben 3 kutsal kitabı da okudum. Bunun hakkında yabancı makaleler ve zoom toplantılarına katıldım. Araştırmamak sizin ayıbınız. Ayrıca başka dinde(deist, ateist vb.) arkadaşlar ile de konuştum ve tartıştım.

Türkiye devletinde yaşıyorsun ve manevi ilkeleri var. Ayrıca forumda yazım kuralları zorunlu.

Üniversite de atomlara(Vücudun yapı taşları) kadar öğretiliyor. Ayrıca imam hatip liselerinden sonra deist olma oranı da çok yüksek. Hayatınızda hiç Tevrat ya da İncil okudunuz mu?
İnsanlar artık sorguluyor. Bu kaçınılmaz. İddaa ediyorum; eğer toplumsal baskı olmasaydı şu an Müslüman oranı %50'de kalırdı.
.

İslam'da zorlama yoktur. Peygamberimiz döneminde bile diğer dinlere saygılı davranılmış sen kimsin ki saygı duymuyorsum?
Umarım trolldür o arkadaş. Yoksa bu kafa yapısıyla hayatı boyunca dışlanacak, arkadaş edinemeyecek ve iş hayatında da başarısız olacak. Tüm insanları kendisi gibi olması gerektiğine inanan, farklı düşüncelere zerre saygısı olmayan bir varlık. Kim hayatında böyle bir insan ister ki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı