Son zamanlarda artan eş cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden son zamanlarda eş cinsellik bu kadar yayıldı?

Amerika da Biden başa geçtikten sonra Şirketler "LGBT" ve "people of color" adlı topluluklara içerik çıkarmaya başladılar, çünkü Amerika'da ki çoğu kişi onları destekliyordu, ve şirketler bu popüler etkiyi kullanarak daha fazla para kazanmak istedi, son zamanlarda diziler ve filmlerde artan "people of color" ve "LGBT" bu sebepten dolayı, eğer Biden gidip daha sıkı birisi gelirse yavaş yavaş azalacağını düşünüyorum, 3 4 yıl önce LGBT'ye %70 destek varsa şu an %50ye düştüğünü düşünüyorum çünkü insanlara bir şeyi çok gözüne sokarsan onlardan sıkılırlar.

Heryerde söylemelerine de gerek yok zaten. Sıkıntı burada. Senin cinsel yönelimini nerede söylemye ihtiyaç duyabilirsin ki? Benim de çok sağlam sırlarım var. Nasıl bunları her önüme geçene söylemiyorsam, onlar da illa bağırmayabilirler.

Arkadaş, gök kuşağını kendine simge yapmak kadar bencilce bişey olabilir mi? Çocuğuna gök kuşağı olan bişey giydiremiyorsun. Bundan beter özgürlük kısıtlama olabilir mi?
İşte bahsettiğim nokta bu. Bir yanda eşcinselliğin her yerde göze sokulması var, diğer yanda da eşcinsel yönelimi olan insanların toplum baskısından bu yönelimlerini gizlemeleri var. Bu toplum baskısı hiçbir LGBT destekçisinin umrunda değil. Tek dertleri popülarite kazanmak ve toplum içinde güçlü bir yer edinmek. Hal böyle olunca LGBT'ye karşı oluşan nefret bahsettiğim ikinci grup insanları da etkiliyor. Kendi yönelimine kendi karar vermiş ve kimseye zararı dokunmayan birine kimse laf edemez.

Heryerde söylemelerine de gerek yok zaten. Sıkıntı burada. Senin cinsel yönelimini nerede söylemye ihtiyaç duyabilirsin ki? Benim de çok sağlam sırlarım var. Nasıl bunları her önüme geçene söylemiyorsam, onlar da illa bağırmayabilirler.

Arkadaş, gök kuşağını kendine simge yapmak kadar bencilce bir şey olabilir mi? Çocuğuna gökkuşağı olan bir şey giydiremiyorsun. Bundan beter özgürlük kısıtlama olabilir mi?

Doğru el alemin ne umurunda senin cinsel yönelimin ayrıca bunun oyunlarada bulaşması beni sinirlendiriyor öynek verecek olursam: Minecraft.

Ben rahatsız olmuyorum her yerde gözüme sokulmasından. TV'de, dizilerde, filmlerde öpüşen erkek ve kadın olunca bir şey demiyorsunuz, ama öpüşen 2 erkek gördünüz mü ''Ben rahatsız oluyorum gözüme sokulmasından'' diyorsunuz.
Genel olarak zaten yıllardır erkek ve kadın öpüşüyordu. İnsanların hoşuna gitmemesi veya rahatsız olması gayet normal bir şey. Bana da iğrenç geliyor açıkçası. Homofobik bir insan değilim ama sokağın ortasında 2 adamın öpüşmesini görmek zorunda değilim. Kapalı alanda ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı