Son zamanlarda artan tecavüz hayvana şiddet olayları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Spotter

Kilopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
3.104
Makaleler
10
Çözümler
12
Yer
Muğla
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
fotografcı
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda tecavüz, hayvana şiddet, ATATÜRK düşmanlığı gibi çok fazla olay var.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
 
İnsanlık olarak her geçen gün kötüye gidiyoruz dünya olarak bence. Artık herkesin her şeyden haberi var. Her şey daha fazla uçlarda, sınırlarda yaşanıyor. Henüz bunlar iyi günlerimiz.
 
Hayvana şiddet, tecavüz bu iki olayı en çok arttıran kimler? Suriyeliler, Suriyelilerin ülkeye rahatça girip kendi ülkeleri gibi davranmasını onaylayan kimler? Atatürk düşmanları. Köpeğin kolunu kesenlerin kolunu kesip sınır dışına yollayacaksın, Acı çektiklerini görürsem hiç üzülmem. Diğerleri bir yana hayvana şiddete tahammülüm yok.
 
İnsanlık olarak her geçen gün kötüye gidiyoruz dünya olarak bence.

Katılmıyorum. Dünya eskisine nazaran çok daha güvenli bir yer. Büyük savaşlar bitti, kıtlık bitti. Açlıktan ölen yok dünyada. Büyük çoğunluk refah içinde.

Ahlak olarak da bu olaylardan haberdar olmamızın sebebi medya ile hızlı yayılması. Yoksa eskiden de çok farklı değildi.

Dünya daha iyiye gidiyor ama siz bu düzende halen daha binlerce yıllık, günümüz standardına uymayan din derslerini çocuklara dayarsanız işler böyle sarpa sarar. Kadınla erkeği ayır, 18 yaşından küçüklere din dersi ver, küçük çocukları başörtüsüne sokup ayrımcılık yap sonra da neden taciz ve tecavüz arttı. Artacak tabii ki. Bırakın herkes cinselliğini özgürce yaşasın. İnsanları nereden kısıtlarsanız oradan patlar. Dinler, günümüz toplumu ile uyumsuzdur ve son kullanma tarihleri gelmiştir.
 
Politik olarak bu haberlerin öne çıkarıldığını düşünüyorum. Bu haberleri vermeyip asgari ücret açlık sınırının altında, asgari ücretli insan nasıl yaşayacak diye haber yapacakları yok tabii.
 
Orta Doğu ülkeleri için normal bir durum alışıyorsun zamanlan. Bu kafaylan devam bakalım bu ülkelerin sonu ne olucak?
 
- Ahlaktan yoksun din anlayışı.
- Yozlaşmış insanlar.
- Eğitimsizlik ve cahillik.
- Baskıcı toplum yapısı.
- Kötü ekonomik şartlar.
- Suçluların affedilmesi.
- Yaptırımların yetersiz olması.
- Suça iten sistem.
- Bozuk adalet sistemi.
- Arapa tapan Araplaşmış halk.
- Araplar(Suriler).
 
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda tecavüz, hayvana şiddet, ATATÜRK düşmanlığı gibi çok fazla olay var.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sanliurfada yasiyorum burada hep suriyeliler ve yerli halk kalvga ediyor. İt surusu gibi 15-20 kisi geziyolar milletin karisina kizina kufur ediyorlar. Burada bir adamin kizina 5 suriyeli tecavuz etmis adam da hepsini pompali ile indirmis ama yalan mi dogru mu bilemem. Ama sunu bilin suriyeliler sandiginiz gibi din kardesi olarak gosterilen insanlar degil. Her turlu pislikleri var. Urfanin en pis semtlerinde gezerler ama oranin yerli semtlisi de silahla doner bicagiyla dolasir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı