Son zamanlarda çoğalan troll konular ve üyeler

Eh, üstte örneklerinden birini görebilirsiniz. Bazı güzel zeki arkadaşlar, yan hesap açıp kendi hesabında açmaya yemediği konuları açabiliyor. Bir de kendi bilgilerinden değil de başkalarının bilgileri üzerinden yola çıkarak öneri yapanlar var onlar ayrı konu.

konulara gelip çok boş ve gereksiz konular diyorsun
Haklısınız. Boş konu olduğunu biliyorsan mesaj yazmana gerek yok. Ben hatalıyım :(.

Haklısınız. Boş konu olduğunu biliyorsan mesaj yazmana gerek yok. Ben hatalıyım :(.
Hocam vallahi bu mesajınızı görmemiştim bile. Sizi kast etmedim. Siz alınmayın 😅
Sorun yok. Alınmayın.

Tek katılmadığım nokta şu. Konunun gereksiz ve boş olduğunu teyit etmemiz için illa uzun süreli üye olmamız gerektiğini düşünmüyorum. Adam diyor, çavuşun boyu neden kısa? Bunun gereksiz olduğunu bilmemiz için bir şart gerekmiyor bence. Meslek gibi her konuya boş yazanlar hariç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı