Yusuf dikecin silahı
Hectopat
+18 içerik izliyorsan unutkanlık ondan da olabilir.
Boşver onlara sorma gerek yok bile kafana da takma yemeğini düzgün ye çok tatlı yeme , yemeğin üstüne uyuma bir de bol bol su içip hareket et tamamdır.Bide mesela bir anda diyeti bırakmaktan kaynaklanabilirmi diye bir soru sordum ya size. Arkadaşlarıma aynı soruyu yani böyle bir soru sorduğumda bana aptal muamelesi çekiyolar. Sizce böyle cümleler aptalcamı. Objektif deyin.
Yani benim için 2024 tecrübe yılı oldu resmen.
+18 içerik izliyorsan unutkanlık ondan da olabilir.
Boş ver onlara sorma gerek yok bile kafana da takma yemeğini düzgün ye çok tatlı yeme, yemeğin üstüne uyuma bir de bol bol su içip hareket et tamamdır.
En iyisini yapıyosun kardeşim kendine yazık etme her şeyin bir vakti var. Bu illete bulaşanlar düzgün bir evililikk hayatıda yaşayamıyor sanırsam.Bayağıdır izlemiyorum kendime çekidüzen vermek istedim. Mutluluk hormonumu saçma sapan yerlere harcama istemedim.
Sınav haftasında olduğun için bnece yapma 2 hafta ara ver full ders çalış bak bazıları 1 saat çalışır anlar ama bazılarıda 5 6 saat çalışıp sonra anlar sen anlamaya çalış gerekirse sınavına 1 saat kalsın yine de çaba göster halldersin Allahın izniyle.Bayağıdır izlemiyorum kendime çekidüzen vermek istedim. Mutluluk hormonumu saçma sapan yerlere harcama istemedim.
Bu akşam hafif beslenip yürüyüş yapacağım. Kulaklık ile yürüyüş yapmak beni biraz da olsun rahatlatıyor. Bu akşam kafam rahat olup kimyaya çalışabilirsem yarın kimya sınavından kurtaracağım.
En iyisini yapıyorsun kardeşim kendine yazık etme her şeyin bir vakti var. Bu illete bulaşanlar düzgün bir evililikk hayatıda yaşayamıyor sanırsam.
Sınav haftasında olduğun için bnece yapma 2 hafta ara ver full ders çalış bak bazıları 1 saat çalışır anlar ama bazıları da 5 6 saat çalışıp sonra anlar sen anlamaya çalış gerekirse sınavına 1 saat kalsın yine de çaba göster halldersin Allah'ın izniyle.
Hocam dediklerine baktım biraz ondan tekrar tekrar yaptın mı diye sormayacağım, Reels kaydırmayı bırak çok fena unutkanlık yapıyor, dediğin sorun okuduğunu anlamıyorsun falan etkisi gerçekten çok büyük. Dışarıda sessiz sakin kafayla biraz müziğini aç yürüyüş yap, zaten 1-2 saat sürecek en fazla sonra dersine çalış, son olarak bu diyeceğim de önemli her gün kitap okumaya özen göster.
Siz isterseniz yarar hocam, kendinizi sizden başkası düzeltemez.Dediğiniz gibi Reels izlemeyi azaltıcam akşam üzeride yürüyüşe çıkarım. Kitap okuma konusundada sınavlardan sonra kürk mantolu Madonna'ya başlamayı düşünüyorum. Şu an herkesin dediğini uygulayacağım inşallah işe yarar.
Siz isterseniz yarar hocam, kendinizi sizden başkası düzeltemez.
"Kandırmaktan" demenizle tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım fakat beyin çok kolay başka bir şeye inanabilen ya da kandırılabilen bir şey zaten. Bu önemli değil bence, gene de dediğim gibi hayatı yaşayan sizsiniz, kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz. Bir şeyin zararı varsa yapmazsınız, bir şeye üşenip yapamıyorsanız ikna edersiniz yaparsınız. Kısacası rahat olun, sağlık dışında her şeyin çözümü var.Hocam böyle bir düşünce var mı bilmiyorum ama insan kendini kandırdığında istediğini elde eder. Garip bir düşünce ama düşününce mantıklı geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.