Son zamanlarda hiçbir şey anlamıyorum

"Kandırmaktan" demenizle tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım fakat beyin çok kolay başka bir şeye inanabilen ya da kandırılabilen bir şey zaten. Bu önemli değil bence, gene de dediğim gibi hayatı yaşayan sizsiniz, kendi kararlarınızı kendiniz vereceksiniz. Bir şeyin zararı varsa yapmazsınız, bir şeye üşenip yapamıyorsanız ikna edersiniz yaparsınız. Kısacası rahat olun, sağlık dışında her şeyin çözümü var.
Kandırmak nasıl desem. Bir deney vardı bir insana içinde zehir bulunan iğne yapacaklarını diyorlar. Denek bunun zehirli olduğuna inanıyor. Fakat iğnenin içinde sadece su var. İğne yapıldıktan birkaç saat sonra deneğin kalbi duruyo ve denek böyle ölüyor. Yani anlatmak istediğim insan kendini bir şeye inandırıp kendini kandırırsa yapmak istediği şeye karşı inancı yükselir mesela ben kendimi herşeyi anlıyo anlamında inandırabilirsem. Belkide bu sorundan kurtulucağım.

@lazrail61. 1717, dediğinize rastlamadım ve çok bilgim yok ondan dolayı bir şey diyemeyeceğim. Dediğim gibi reels kaydırmayı azaltıp, kitap okursan büyük ölçüde düzelir bu sorun zaten, sadece psikolojinizi inandırmak değil bir şeyler için çaba sarf etmeniz de gerekiyor.

@lazrail61. 1717, dediğinize rastlamadım ve çok bilgim yok ondan dolayı bir şey diyemeyeceğim. Dediğim gibi reels kaydırmayı azaltıp, kitap okursan büyük ölçüde düzelir bu sorun zaten, sadece psikolojinizi inandırmak değil bir şeyler için çaba sarf etmeniz de gerekiyor.
Haklısınız hocam. Bugünki sınavda gene aynısı oldu bana sınavdan önce iyice hazırlandım ama yine sınavda herşeyi unuttum. Sınavdan öncede bir tekrar yaptım hatta baya rahatladım tekrardan Sonra ama sınava bir girdim. Yapmam gereken herşeyi unuttum. Bu olay benim takdir şansımı iyice azalttı. Sınıftan düşük almakta iyice keyfimi kaçırdı. Bunlarla beraber bide aileye durumu izah etme var. İyice bocaladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı