Sonsuz uyku

zaynıl

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Genellikle geceleri aklıma geliyor ve çok kötü hissediyorum. Aklıma gelen konu öldüğümüzde sonsuz uykuya dalmak. Sonsuz uykuya dalma fikri çok kötü. En kötü hissettiğim hislerden biri keşke ölmesek.

Yapacak bir şey yok hocam. Normal. Düşünmeyin ve yatın direkt.

Selam arkadaşlar. Genellikle geceleri aklıma geliyor ve çok kötü hissediyorum. Aklıma gelen konu öldüğümüzde sonsuz uykuya dalmak. Sonsuz uykuya dalma fikri çok kötü. En kötü hissettiğim hislerden biri keşke ölmesek.
Bende öyle bir şey olmuyor hatta bazen keşke ölsem de Rabbime kavuşsam diye içimden geçmiyor değil :)

Farkında olmayacaksınız bitecek her şey. Nasıl doğumdan öncesini hatılamıyorsanız öldükten sonrasınıda bilmeyeceksiniz yani bu hissedebiliceğiniz bir şey değil. Yapabiliceğiniz en iyi şey tek hayatınızı zirvesine kadar yaşamak.

Kanka her canlı ölümü tadacaktır Kuran-ı Kerimden anlayacağın bence boşuna yorma kendini hepimiz öleceğiz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı