[Sonuçlandı] Ödüllü Technopat 10fastfingers.com turnuvası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde 100-105 yaparım. Şanslıysam 110'a kadar yolu var.
104 yaptım. Hile zımbırtısı geldi. Girdim. Yapıyorum yapıyorum saymıyor. İngilizce bir taneye girdim ve 79 yaptım, listeye girdim. Türkçe başka bir taneye girdim. 101 yaptım. Hile zımbırtısı geldi. Girdim ve tek seferde geçtim.

Sonra Technopat yarışmasının hile zımbırtısına geldim, gitmiştir belki demiştim ama gitmemişti.
Defalarca denedim. En sonunda ban yedim. 2015 kasımında açılmış hesabım ban yedi. Normal kişisel testte yapmışım. Ona inanıp buna inanmamasını anlamıyorum.
Hadi ona inanmadı. 101 yaptım onun testini geçtim. 3 kelime fazla yapmış olamaz mıyım?

Banned/Flagged:
Your account has been banned from 10fastfingers (cheating, inappropriate content, multiple accounts or account spoofing). If you wish to appeal this ban please contact the site moderators on the 10FF Discord or on https://10fastfingers.useresponse.com/

Yarismaya katilan Technopat üyeleri :D

tenor.gif

Testi Almanca olarak yaptim ve 51 WPM'e ulastim. O kadar da hizli degilim sanirim.

@Rashmore script ile birinci olduğu için geçersiz.

1Power adlı arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum. Şu anlık birinci o gözüküyor. Mesajlarda kendisini bulamadım. Buralardaysa iletişime geçsin.

@DellaPesco 1Power'ın ulaşmaması durumunda ödül size geçecek.

Ek Açıklama 2020-12-17 142437.png

Evet, anlık olarak yarışma bitmiş durumda. Siz birinci gözüküyorsunuz. Steam adresinizi paylaşırsanız ödülünüzü göndereceğim.

Bir ricam olacak. 198 gerçekten çok iyi bir skor. Mümkünse klavye kamerasıyla çekip göndermeniz mümkün mü? Merak ettim çünkü.

Gönderip göndermemenizin birinciliğinize ya da ödülünüze bir etkisi olmayacak. Sadece ufak bir rica.

@Silinen üye
Aslında ödülü istemeyecektim ama Steam'ı uzun zamandır kullanmıyorum ve yakında PC toplayacağım o yüzden faydası olacaktır.
Teşekkür ederim.

steam.png

Ben ortaokul zamanlarında "F klavye" kullanıyordum bilgisayar derinde 10 parmak F klavye ile hızlı yazma dersleri görmüştüm. Liseye geçtiğimde ise "Hızlı okuma tekniğini" öğrendim.
Bunun etkisi büyük oldu.

IMG20201217150951.jpg

Klavyem o kadar iyi değil ama yıllardır kullanıyorum taş gibi "Microsoft" ne klavye yapmış.

IMG20201217150858.jpg

Siz de sanırsam Instagram'da bir sayfada grafik editördünüz.

Son dakikalarda kıl payı kaçırdım 1.'liği. Neyse çokta sorun değil. @DellaPesco Tebrik ederim. 🥳
Zorlayarak gelebildiğim yer. (Kullanıcı adım 1Power.)
Eki Görüntüle 784311
@Rashmore script ile birinci olduğu için geçersiz.

1Power adlı arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum. Şu anlık birinci o gözüküyor. Mesajlarda kendisini bulamadım. Buralardaysa iletişime geçsin.

@DellaPesco 1Power'ın ulaşmaması durumunda ödül size geçecek.

Eki Görüntüle 785601
Nasıl bulamadınız beni merak ettim.

Siz de sanırsam Instagram'da bir sayfada grafik editördünüz.

Hakkımda araştırma yapmanız beni sevindirdi. Instagram'da bir sayfada değil, birden çok sayfada grafik editörlüğü yapıyorum. Aynı zamanda da freelance olarak birkaç şirket ile çalışıyorum.

Arkadaşlık isteği gönderdim. Geri dönüşünüz durumunda devam edebiliriz.

Son dakikalarda kıl payı kaçırdım 1.'liği. Neyse çokta sorun değil. @DellaPesco Tebrik ederim. 🥳

Nasıl bulamadınız beni merak ettim.

Gözümden kaçmış olmalı. Kusura bakmayın. Zaten şu anda ikincilik pozisyonundasınız.

@Pmw Steam adresinizi gönderirseniz size de 10 TL'lik hediye kartı göndermek isterim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı