Sony Ericsson Xperia Ray Cyanogenmod 10 Rehber Kurulum

Kardeş kolay gelsin. Ben telefonu güncellememe rağmen ICS 4.0.3 sürümünde kalıyor. Böyle yüklesem sorun çıkar mı?
Çıkabilir . Bootloader kilidini kontrol edin root durumunu kontrol edin ve kayıtları kontrol edin .

- - - Güncellendi - - -

Kardeşim her şeyi yaptım ama recovery'de bir türlü hafıza kartını mountlamadı. Error error deyip durdu. Tel elimde kaldı. Tekrar flashladım. Bunun çözümü var mı ? Bu recorvery manager clock mod hata veriyor.

- - - Güncellendi - - -

Şu 2.07 version gingerberg'i denicem 1.6 ghz'ye cıkarıyor hızını overclock yapıyor.

- - - Güncellendi - - -

Hayır flashtool ile ofical stok yüklersen dusürebilir veya yükseltebilirsin versionunu.

- - - Güncellendi - - -

Root-Karnel-Update-By_CF.rar su senin link yine ölü sunu yandex ile yüklesen hic ölmese nası olur.

Clockwork'u güncelleyin veya yeniden yükleyin hafıza kartınızın doğru kullanılıdığından emin olun . Clockwork'un son versiyonu (telefona göre) olduğuna ve çalıştığına , bütün adımları doğru yaptığınıza emin olun .

abi lütfne yardım et yaptım herşeyi . ama cyanogen mod dosyasını bulamadım baska yerden cyanogenmod 10 urushi.zip indirdim flashladım dediğin gibi . FreeXPERİA yazısında kalıyo .gidip geliyo öyle . nolur yardım et cwm çalışıyor . gapss falan yükledim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı