Sony Linkbuds S üst model ile değişim hakkı nasıl kullanılır?

HALET SUVARİ

Hectopat
Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sony Linkbuds S kulaklığım var. Kendisini uzun süre kullandım ve memnun da kaldım ama bataryaları bir yıl içinde öldü. Garantiye iki kere götürdüm şahsen bataryaya olanlardan sonra memnun kalamıyorum. 1 yıl sonra garanti bittiğinde gene bozulacak araştırdım ve bunun kronik sorun olduğunu öğrendim. Ufak bir araştırma yaptığımda bana ürünü iadesini yapabileceklerini söylediler ama sorun şu ki aldığım zaman 3000TL fiyat etiketindeydi ve bana eski fiyat etiketinden vereceklerini söylediler. Ben de değişim yapılsın dedim, şimdi ürün maalesef ülkemizde yok yenisini de temin edilemiyor, parçası da zor bulunuyor. Burada tüketici haklarında yazdığına göre eğer sorunlu yerine yenisiyle eğer yoksa ürünün bir üst modeliyle değişmesi gerektiği yazıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servisten DOA Raporu isteyip servisi aradan çıkartabilirsiniz. Satıcıya raporu vererek üst model ile değişim talep edersiniz. Kabul etmezlerse elinizde rapor olduğu için tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ben yerinizde olsam, üst model almak için güncel fiyat farkı teklif ederdim. İşinizi görecek birkaç model belirleyip fiyat farkı çıkarılmasını talep edebilirsiniz.

Servisten doa raporu isteyip servisi aradan çıkartabilirsiniz. Satıcıya raporu vererek üst model ile değişim talep edersiniz. Kabul etmezlerse elinizde rapor olduğu için tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Ben yerinizde olsam, üst model almak için güncel fiyat farkı teklif ederdim. İşinizi görecek birkaç model belirleyip fiyat farkı çıkarılmasını talep edebilirsiniz.

Anladım çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı