Sony, PlayStation 5 Pro Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Henüz Standart Edition, hatta Digital Edition bile fahiş fiyatlardan satışa çıkarken ve fazla alınamazken ülkemiz de PRO modelinin olması bile saçma olur. PS5'in XBOX'ın Series S kafasında bir şey yapması gerek. Ayrıca 300 Dolardan satışa çıkmalı.

Bizim için mi yapsın? :D PS5 Lite yapsın oldu olacak. :D
 
RT açtığınızda 1080P'ye düşmüyorsunuz, detay seviyesi azalıyor ve 4K 30 oluyor. Şu anki durumda iki konsol da çoğu oyunu RT kapalı 4K 60 açıyor. Rekabetçi oyunları (R6) 4K 120 ve platform oyunlarını (ori) 6K 60FPS oynayabiliyorsunuz. Keşke RT açık 4K 60 standart olsaydı.

Maalesef keşke öyle olsa fakat RT kapalı olsa bile sadece performans ayarında 4K 60 FPS verebiliyor onda da medium arası 4K performans alabilirsiniz.
 
Çift GPU'lu modelse Pro olmayabilir. Olursa da yer yerinden oynar. :D Ha olursa bence zaten bu neslin vermesi gereken asıl performansı verecektir diye düşünüyorum. 4K RTX ON 60 FPS standart olmalıydı. 4K 30 FPS değil.
Haklısın ama konsoldan öncelikli beklenti 500 $ olmasıyken söylediğin imkansızdı.
 
Pro çıkana kadar 5 yıl var, ondan önce Slim çıkacak. Slim çıkmadan Pro üzerinde mi duruyorlar hem? İlginç.
 
Pro'su nasıl olacak Allah bilir...
Multiplayer kanalında çift GPU olacak deniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Normaldir, Playstation 6 için de çalışacaklar. Teknoloji böyle gidiyor şimdi hangi yeni bilgisayar parçasını alsanız üreticisi daha güçlüsü için çalışıyor arkada. Bu olağan bir durum.

Playstation 5 Pro'yu nereden baksan 2-3 sene göremeyiz ortada, PS5 dolu dolu götürecektir zaten alanları.
 

Geri
Yukarı