Çözüldü Sony Vaio Svf152a29w Mac Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurulum gerçekleştirdim boot sorunum çözüldü fakat şuanda intel hd4000 ekran kartım 4 mb olarak görünüyor buda login ekranında takılmalara ve aşırı kasmalara sebep oluyor nasıl çözebilirim.Aynı şekilde samsung telefon içeriğinede ulaşmam lazım. NTSF ile ilgili link verdiğiniz siteden sadece telefonla dosya indirebiliyorum.

Edit: Wireless kartımı ar5b95 ile değiştirmiştim temiz kurulumdan önce kartı direkt görmüştü şimdi 2 adet kext denedim sağ üste wifi simgesi var fakat ağları görmüyor.

Son düzenleme:
Aşağıdaki bağlantılardan sisteminin ekran çözünürlüğüne uygun config.plist dosyasını kullan:

Edit:
Wifi içinde IO80211Family.kext dene. ( System/Library/ extensions içindekinin yedeğini aldıktan sonra tabiki) :
Dropbox - IO80211Family.kext.zip
Edit 2:
Samsung yada herhangi muadili Android hakkında bilgim yok. Ancak şu video işine yararmı bilmiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Wi-fi çalışıyor teşekkürler.Ekran kartıyla ilgili ekran kartımın serisini nereden öğrenebilirim. Ek olarak bu dosyaları kendi config diskimle değiştirsem probleme yol açar mı çünkü içerisinde farklı ayarlarda yapılmış durumda.

Ekran kartı ram olarak düzelti fakat kırpılmalar var hala. Bu mac hakkında kısmına girdiğimde ise ram:8gb yazısının yanında soru işareti çıktı bu neyden kaynaklıdır çalışıyor mu ramlerim acaba ?

Büyük bir sorun değil. Bazen Bu mac hakkında yanlış bilgilendirebilir. Bu Mac Hakkında açtığında birde memory adında bir seçenek var. Oraya tıkla. Orada gözüküyordur.
memory.png

Yada itunes'dan şu app indir kontrol et.
Mac App Store - Memory Monitor - Clean and Optimize Memory

Kontrol edeyim. Şu ekran titremeleri kırpmalarını diğer config dosyalariyla deniyorum. Bir iki ufak eksiği kaldi sistemin. Pil göstergesi gibi falan ondan sonra sorunsuz bir mac olacak.

Ram kısmı kendiliğinden düzeldi. Bilinen mevcut sorunlarım.

1-Launchpad e girerken oturum açılırken sekme değiştirirken oluşan titreme çizgi çizgi görüntünün gidip gelmesi.
2-Ntsf harici harddisk (hackintosh.zone sitesine giremiyorum)
3-Touchpad tuşları.

Edit: 1ci sıkıntım çok önemli video izlerken youtubeda vs de titremeler gelip gitmeler oluyor hatta yazı yazarken bile.

Son düzenleme:
Adblock kaldırdım yükledim devre dışı bıraktım güvenli listeye ekledim gizli modda girdim 3 ayrı pc de denedim malesef siteye giremiyorum adblock hatası veriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı