Sony Vaio Vpeceh 1m1e İşletim Sistemi Ve Format Sorunu

UMUT8841

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar efendim. Kısaca başımdan geçen olayı anlatayım sizlere.

Destek VPCEH1M1E | Sony

Sony vaio laptopunu kullanmaktayım. Orjinalinde vindows 7 home basic lisanslı ve recoverysi olan laptopum. Vaio assist tusuna bastıgımda kendıne otomatık format atabılen harıka bır laptop. Win 10 yenı cıktıgında laptopum kendını ınternet uzerınden win 10 a yukselttı. Fakat ben ınternetten virüs aldım ve pc coktu.bunun ustune waio assıst tusuna bastım ve format atayım dedım. Formatı attı 15 dk surmedı. Ssd oldugu ıcın hızlı yaptı.ama mavi ekran verdı ve laptop acmadı. Bende bunun uzerıne c kısmına harıcı usb bellektekı vin 7 yukledım. Fakat anakart o bu bı ton drive yuklemek ıstedı ve orjınal olmayan lısanssız win 7 oldu. Bende bu durumdan rahatsızım.

Waio laptopumun waio assist tusu ıle eskısı gıbı format atabılmem ıcın ne yapmam gerekıyor= bu konuda sızlerden yardım beklıyorum.laptopumun orjınal recoverysı win 10 a yukselttıgımde bozuldu mu? Orjınal vın 7 lısansım gittimi.ne yapmalıyım.ben eskısı gıbı waio tusuna basıp assist tusundan otomatık format atmak ıstıyorum. Laptop ıhtıyacı olan butun programları kendısı kursun. Ben hıc bısı ıle uğrasmayım ıstıyorum.. Ne yapabılırız yardım edersenız cok sevınırım. Tesekkurler selamlar saygılar sevgıler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle recovery dosyası format attığınız bölümdeydi. Assist tuşunun çalışmamasına sebep olabilecek başka bir sorun gelmiyor aklıma. Lisansınız silinmemiştir laptobununuzun alt kısmında yazar. Windows 7 Home Basic işletim sistemi kurduğunuz takdirde lisansı girerek orjinal ürünü kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı