Sony Xperia M CyanogenMod kurma?

SlicerNicki

Hectopat
Arkadaşlar dünden beri kaç farklı siteye baktım.Hiç birinin anlatımından anlamadım.Sizden isteğim bana Sony Xperia M'ye CyanogenMod 11 ile 4.4.4 KitKat'ı nasıl kurabileceğimi anlaşılır bir biçimde anlatırsanız çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

Recovery CWM'nin en son sürümü. ROM olarak ise PecanCM'nin CyanogenMod'unun son sürümünü indirdim. SD karta attım. Ardından bütün adımları uyguladım ama error verdi. Bu arada fix permissions nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulamadım şimdi baktığımda. Xperia M için CWM dışında Recorvery de gözükmüyor ortalıkta ne yazık ki. TWRP destekleseydi o daha güzel olurdu. Menülerini tekrar bir gez. Fix Permissions varsa onu yap. Yoksa da yapacak bir şey yok. Başka bir ROM dene. Onda da aynı şey olursa başka bir şey düşünürüz.

Tamam kardeşim ROM'u kazasız belasız kurdum teşekkür ederim. İşlemler sırasında tel'in PC'ye bağlı olması gerekiyormuş. Çok sağ ol her şey için. Bu arada Ankara'nın neresindesin? Ben de Ankaradayım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı