Ne zaman çıkağını ve fiyatını tam olarak bilsem bekleyebilirim ama büyük ihtimal bekleyemeyip M4'ü alacağım galiba. Hem fiyat olarak bana daha uygun.Ben sana fikrimi söyledim. Az daha sabır et Xperia M5 al.![]()
Kasım ortası çıkar büyük ihtimal, en kötü Aralık ayı başında çıkabilir. Fiyatı 1500'ü geçmez.Ne zaman çıkağını ve fiyatını tam olarak bilsem bekleyebilirim ama büyük ihtimal bekleyemeyip M4'ü alacağım galiba. Hem fiyat olarak bana daha uygun.
Neyse bakalım. Ama pek bekleyeceğimi sanmıyorumKasım ortası çıkar büyük ihtimal, en kötü Aralık ayı başında çıkabilir. Fiyatı 1500'ü geçmez.
Neyse bakalım. Ama pek bekleyeceğimi sanmıyorum![]()
Evet hafıza kartı desteği ile telefonun hafızası artacak. Mesela 8 gb hafızası olan bir telefon kullanıyorsun, 16 gb hafıza kartı taktın telefonun toplam depolama alanı 24 gb'a yükseliyor. Ve istediğin oyunu uygulamayı herhangi bir engel olmadan telefonuna kurabiliyorsun.Flex storage özelliğini detaylı açıklar mısınız? Yani telefonun hafızası felan mı artacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.