Sony Xperia XZ Alınır mı ?

Fan olmak değil de beğendim telefonu. Ekranı muazzam bana kalırsa. En uzun süre ve ısınmadan 4K video kaydı yapan model de XZ Premium. Keza artık işlemcilerin güçlerinin en ön plana çıktığı hususta kamera tarafı. Bazı hız testi videolarında da RAM kullanımının HTC U11 ve S8 modellerinin yanında daha iyi olduğunu gördüm. Bence tasarımı daha düzgün olsa yılın telefonu olurdu. :)

Fan olmak değil de beğendim telefonu. Ekranı muazzam bana kalırsa. En uzun süre ve ısınmadan 4K video kaydı yapan model de XZ Premium. Keza artık işlemcilerin güçlerinin en ön plana çıktığı hususta kamera tarafı. Bazı hız testi videolarında da RAM kullanımının HTC U11 ve S8 modellerinin yanında daha iyi olduğunu gördüm. Bence tasarımı daha düzgün olsa yılın telefonu olurdu. :)
O kadar uzun 4K video kaydını sadece XZ Premium yapmıyor işte.
7 Plus, 6S Plus ve S8 ve Note FE'nin aksine 10 dakika sınırlandırması olmayan 8890'lı S7, S7 Edge ve Note 7 de yapabiliyor. Ama 8890'un muadili 820'li XZ yapamıyor. Marifet 835'de XZ Premium'da değil çok uzun 4K video çekimini U11, OP5 ve Mİ6'da yapabilir. Dedim ya 820 ile bu işi beceremeyen bir Sony gerçeği var.

Soran olacaktır S8'de niye 10 dakika sınırı var? Bence tamamen aptallık büyük ihtimal Note 7 yüzünden kullanıcı ısınma durumunda korkmasın diye 4K 10 dakika limitlenmiş çünkü ben S7 ile 38 dakika hafızası dolasıya kadar 4K video çektim.

İlk başta şunu söyleyeyim. Benim kriterlere aldığımda MI 6 gibi OP5 gibi modeller yok. Çünkü resmi olarak ülkemizde yoklar zaten. O yüzden onları bir çıkarın. Kıyaslama yaptığım zamanda 2017'de çıkmış olan modellerden konuşuyorum. 2016 değil. Keza piyasada satılmayan Note 7'yi falan örnek vermişsiniz bir de. Iphone ise tamamen farklı bir platform zaten. Onları da bir tutmak bir o kadar yanlış. Komple farklı bir ekosisteme sahip. HTC U11 modeli de keza iyi bir 4K video kaydı sergiliyor tabii ki. Ayrıca en uzun ve "ısınmadan" dedim. Bu önemli bir ayrıntı. S8 modelini güvenceye almak için getirilmiş bir kısıtlama. Normal buluyorum.

Arkadaşlar şu an da Xperia XZ alınır mı? Bütçem 2500 TL. Başka bir öneriniz var mı?

Ben x serisinin hemen hemen her cihazını inceledim bence hiç tereddüt etmeden alabilirsin.İstersen son çıkan modellerine de bakabilirsin onlarda sıkı cihazlar.Kamera ve işlemci konusunda Sony gayet başarılı.Bu arada ben XA Ultra kullanıyorum ve çok memnunum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı