Sony Xperia XZ Nasıldır?

2017 yılında 3 gb ram 32 gb depolama ve 3000 mah altı batarya kullanan her telefon orta segmenttir. Ayrıca tasarım yok, ses çıkışı yok. Yok oğlu yok. 1800 lira ise alınabilir. Varsa S7 al bari. Son seçeneğin XZ olsun. Parana yazık. Satsan satamazsın ikinci eli yok.

Son düzenleme:
S7 modellerinde de 3000 MAH batarya var, G5 modelinde daha da düşük. 3 GB RAM olması da Sony arayüzü için sorun değil ama Z2 modelinden beri amiral gemisi modelinde 3 GB RAM kullanması kabul edilecek bir durum değil. Geçen senenin çoğu amiral gemisi 32 GB hafıza ile geliyordu. Geçen senenin Android tarafındaki en güçlü işlemci kombinasyonlarından birini kullanan bir telefona orta üst segment demeniz doğru bir kavram değil. S7 ile de karşılaştırmıyorum, S7 modelleri daha iyi. S7 modeli de 32 GB dahili hafıza.

S7 al dostum. Ben kullandım bu telefonları.XZ'den gerçekten memnun kalmayacaksın. Telefonların özelliklerini internetten araştırıp şu iyi bu iyi diyen arkadaşlara lafım yok. Çok okuyan değil çok gezen bilir. Deneyim başkadır. Optik imaj sabitleyicisi bile yok yahu.

S7 modelinin daha iyi olduğunu bende dedim. Lafı farklı yerlere çekme gelip XZ modeline orta üst segment diyorsan ister çok gezen ol hiç farketmez. Bu lafın doğru bir laf değil. Donanım bilgisini senden öğrenecek değilim.

Tek eksiği RAM'in düşük kalması denilebilir ki Nougat sürümünde RAM kullanımı biraz daha düştü gibi. IP65 , IP68 koruma sertifikaları var suya dayanaklı. Type C gibi yeni teknolojileri de barındırıyor. Genel olarak yeni teknolojileri barındıran bir telefon, kağıt üzerinde iyi duruyor. Arayüzü fena değil, iyi bir kullanım sunacağı aşikar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı