Sony Xperia Z1 Compact almaya karar verdim

Atak

Kilopat
Katılım
13 Mart 2014
Mesajlar
68
Arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucunda en sonunda Sony Xperia Z1 Compact almaya karar verdim. Aramızda bu telefonu kullanan arkadaşlar var mı? Bu telefon hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.:matrix:
 
Ben bu telefonu kullanmıyorum ama pilot bir arkadaşım bunu kullanıyor. İtalya'dan almış beyazını. İnceleme fırsatı buldum. Genel olarak iyi, maşallahı var hızlı baya. Ram ve işlemci açısından benim eski bilgisayarımdan daha hızlı diyebilirim. Kapakları zamanla gevşeyip elimde kalacakmış gibi. Manyetik şarj aleti alarak kapak açıp kapamaktan kurtulabilirsiniz, yinede 3 adet kapak olması hoş değil. Kamerası bana biraz şişirme gibi geldi. Mini falan denmiş ama iphone 5s ile aynı boyutlarda, hatta biraz daha büyük. Bu mantıkla bütün iphoneler minidir.
 
Evet telefon gerçekten güzel görünüyor, yani piyasada fazla kullanılmayan bir telefon sanırım, kafamda tereddütlerim oluştu böyle olduğu için, ama baya bir araştırma yaptım sonuçta bunu almaya karar verdim, görünüş olarakta gayet yakışıklı telefon.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı