Sony Xperia Z2 Odak Sorunu

1-Bilindiği gibi Xperia Z2' nin bataryası çıkmıyor sizce bu sorun olur mu ? ( bataryanın sıcakta şişmesi ,bataryanın zarar görmesi vs...)
2-Xperia Z2' nin boyu enine göre çok daha uzun geldi bana sizce öylemi yoksa telefon köşeli olduğu için mi bana öyle geldi. Aslında kısaca bu ekranda film , video izlerken keyif alınabilir mi ?
3-Sizce Xperia Z2' nin Ram'i ve işlemcisi önümüzdeki 2-3 içinde çıkacak oyunları kaldırabilir mi ?
4-Ben telefonu 2015 haziranda almayı planlıyorum bu tarihe kadar bu telefon stoklarda biterse teknosa , vatan bilgisayar vb... mağazalardan bu telefonu getirtmelerini istersem getirebilirler mi ?
5-Sony ' nin teknik servisi sizce iyi mi yoksa kötü mü ?
6-Son olarak , ben ilk başlarda Lg G3 almayı planlıyordum fakat Lg G3'ün işlemcisinin Quad HD ekran için gerekli performans vermediği fikrindeyim , fakat Sony Xperia Z2'nin ekranı Full HD olduğu için Snapdragon 801 'in bu ekranın üstesinden rahatça gelebileceğine inanıyorum sizce haklımıyım ?

Birileri bu sorularıma cevap verirse gerçekten çok mutlu olacağım.

1. Batarya çıkması daha iyi ama o da su geçirmez bir telefonda çok sıkıntı olacağından kapağın çıkmaması daha avantajlı.
2. Eni dediğin gibi diğer telefonlara göre daha ince boyuda daha uzun tabi ama bence böyle olması daha iyi çünkü elime tam oturuyor.
Film olayına gelirsek ben küçük ekranda film izlemeyi hiç sevmem pc de bile izlemem filmi indiririm büyük ekran tvde izlerim. Ondan film konusunda pek yorum yapamıyacağım.
3. Olaya şöyle bakarsak snapdragon 400 işlemci bile şimdiki çoğu oyunu kaldırıyor ordan hesap edersen 2 3 yıl idare eder diye düşünüyorum.
4. Haziran gibi almayı düşünüyorsan 64 bit işlemcili bir modele yönelmeni tavsiye ederim.
5. Servisi sıkıntılı biraz ben 3 kere aynı sorundan gönderdim garantiye en son yenisini gönderdiler.
6. Son olarakta kesinlikle haklısın batarya süresi olarak Z2 nin ününü duymuşsundur.
Aklına takılan bişe olursa sorabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı