Sony Xperia Z2 vs Z3 Compact vs Asus Zenfone 2

Kliksa güvenilir mi bilemem hiç alışveriş yapmadım ordan. Fakat sana uyarım internetten alışveriş yapma.Çünkü cihazların ucuzluk sebebi ithal olması. İthal mallar birçok sıkıntı ile gelebilirler.

Ben hepsiburada dan z2 yi aldığımda elime sağlam bir şekilde geldi sorun olmadı ama cihaz bootloader acik yazılım motoru değiştirilmiş olarak gelmişti tabi bunu fark ettiğimde 14 günlük cayma sürem geçmişti... Bu yüzden istanbula kargoyla garantiye gönderdim ( internetten alınmış cihazların birçoğunun garantisi İstanbul dadır) neyseki garantidende sağlam ve bootloader i kapanmış olarak geldi allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı.

Ama hala sıkıntısı yok mu ? Var ekran görüntüsü geliştirme modları olan x-reality ve süper canlı mod çalışmamakta.bu sorunu halletmiş değilim ve çözülmüyorda. Malesef orası öle kaldı ama gine şükür verdiğim paraya değdi buda bana bir daha internetten eloktronik cihaz aldırmayacak bir etki yarattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran sorun olmayacaksa tabii ki z3 compact alın. Snapdragon 800 full hd için yapılmış bir işlemci olduğu için 720p de akar gider.

Bu 3 cihazın arasında en performanslı olanı Z3 Compact ' tır. Ekranı ne büyük ne küçük beni fazlasıyla tatmin ediyor gerçekten. "Bu devirde 720p gereksiz " diyen arkadaş , hangi mantıkla söylüyorsun bunu? Elindeki cihaz 5.5 - 6 inch değil. 4.6" için fazlasıyla yeterli. Performans olarak diğer z modellerinden önde olduğunu hepimiz biliyoruz.

Kardeşim ben xperia z2 kullanıyorum fakat bu konuda hiç bir zaman z2 z3c den üstündür demedim yani kendi cihazımı savunmuyorum. Seni o cihaz tatmin edebilir fakat bu insandan insana değişir. Bu yüzden bir insanı kendi düşüncesi yüzünden yargılamamalısın. Bana göre 720p gereksizdir. Sana göre ise 720p muhteşem olabilir bu yüzden önce senin söylemen gereken cümleleri düzelterek cevap veriyorum.

Bu 3 cihazın arasında en performanslı olanı bana göre Z3 Compact ' tır. Ekranı ne büyük ne küçük beni fazlasıyla tatmin ediyor gerçekten. Elindeki cihaz 5.5 - 6 inch değil. 4.6" için fazlasıyla yeterli. Performans olarak diğer z modellerinden önde olduğunu hepimiz biliyoruz.

kardeşim ben xperia z2 kullanıyorum fakat bu konuda hiç bir zaman z2 z3c den üstündür demedim yani kendi cihazımı savunmuyorum.Seni o cihaz tatmin edebilir fakat bu insandan insana değişir.Bu yüzden bir insanı kendi düşüncesi yüzünden yargılamamalısın.Bana göre 720p gereksizdir.Sana göre ise 720p muhteşem olabilir bu yüzden önce senin söylemen gereken cümleleri düzelterek cevap veriyorum.

Bu 3 cihazın arasında en performanslı olanı bana göre Z3 Compact ' tır. Ekranı ne büyük ne küçük beni fazlasıyla tatmin ediyor gerçekten.Elindeki cihaz 5.5 - 6 inch değil. 4.6" için fazlasıyla yeterli. Performans olarak diğer z modellerinden önde olduğunu hepimiz biliyoruz.
Peki ya senin " bu devir de 720p gereksiz" demene ne demeli? İlk mesajında sende " bana göre " demedin ki benim hatamı düzeltiyorsun. İlk olarak kendi hataların ile ilgilen daha sonra karşındaki kişinin hatasını düzeltmeye çalış. Burada kimse kendi cihazını savunmuyor. Herkes, kendi düşüncesini söylüyor. Madem sen, benim cümlemi düzelterek yazıldığını düşünüyorsun o halde ben de senin cümleni düzelteyim.

"Isınma sorununu takma kardeşim çünkü tüm xperia serisinde ısınma mevcuttur.Sana tavsiyem xperia z2 dir.bu devirde bana göre 720p gereksiz.He öyle gaza gelip z3 felan alayım deme z2 ile arasında küçük donanım farkları dışında tasarımı değişiktir.Bu yüzden bana göre pişmanlık duyabilirsin.Az para harca z2 al şuan kullanmakta olduğum güzel bir cihaz tavsiye ederim ."

Peki ya senin " bu devir de 720p gereksiz" demene ne demeli? İlk mesajında sende " bana göre " demedin ki benim hatamı düzeltiyorsun. İlk olarak kendi hataların ile ilgilen daha sonra karşındaki kişinin hatasını düzeltmeye çalış. Burada kimse kendi cihazını savunmuyor. Herkes, kendi düşüncesini söylüyor. Madem sen, benim cümlemi düzelterek yazıldığını düşünüyorsun o halde ben de senin cümleni düzelteyim.

"Isınma sorununu takma kardeşim çünkü tüm xperia serisinde ısınma mevcuttur.Sana tavsiyem xperia z2 dir.bu devirde bana göre 720p gereksiz.He öyle gaza gelip z3 felan alayım deme z2 ile arasında küçük donanım farkları dışında tasarımı değişiktir.Bu yüzden bana göre pişmanlık duyabilirsin.Az para harca z2 al şuan kullanmakta olduğum güzel bir cihaz tavsiye ederim ."

Sende haklısın kardeşim fakat ordaki cümlenden alındım ve bunları yazdım ben orda 720p gereksiz dedim diye senin o cümleyi sarf ederek savunma yapman yanlıştı. Z3c çok beğendiğim bir telefon tasarımı çok hoşuma gidiyor küçük ve donanımı iyi olan bir telefon olması onu cazip kılıyor. Ben arkadaşa z3c alma demedim beğendiyse alsın neden olsa sony kalitesi.

Z2'yi ön plana çıkarmaya çalıştığınız Z3 Compact'a ekonomik model demenizden belli. Bunu uzun uzun tartışmaya gerek yok.

Kliksa güvenilirdir. Oradan alabilirsiniz.

Bu arada "gereksiz" kelimesi gereğinden fazla olan şeyler için kullanılır. 720p gereksiz demişsiniz 480p mi koysalardı? Ya "gereksiz" kelimesinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da ne dediğinizi bilmiyorsunuz.

Z2'yi ön plana çıkarmaya çalıştığınız Z3 Compact'a ekonomik model demenizden belli. Bunu uzun uzun tartışmaya gerek yok.

Kliksa güvenilirdir. Oradan alabilirsiniz.

Bu arada "gereksiz" kelimesi gereğinden fazla olan şeyler için kullanılır. 720p gereksiz demişsiniz 480p mi koysalardı? Ya "gereksiz" kelimesinin ne olduğunu bilmiyorsunuz ya da ne dediğinizi bilmiyorsunuz.

İlk önce ben konuyu uzatmadan kapatmaya çalışırken siz uzatmaya çalışıyorsunuz.Sanırım dediklerimden pek birşey anlamadınız. Z3c saten ekonomik bir modeldir. Çoğu telefonun birde küçük bir modeli olur. Bu küçük modeli firmalar daha çok telefonumuz olsun diye çıkarmıyor elbet. Aynı modelin küçüğünü çıkararak kullanıcılara farklı bir alternatif sunulur ve fiyat olarak değişik olur. Ayrıca z3c nin güzel bir telefon olduğunu fakat z2 yi tercih etmesi gerektiğini söyledim bunda uzatacak ve var anlamıyorum. 720p konusana gelecek olursak yukardaki yazımı okuduysanız orda insanları düşüncesiyle yargılamamak gerekir dedim ve bitirdim.

Eğer bir düşünceniz varsa ki elbet vardı bunu savunma şeklinde değil yorum şeklinde yazmalısınız. Evet ilk yorumunda hata yapmışım arkadaş düzeltmiş bu konuda orda kapanmış. Ama hala "gereksiz" cümlesine takılıyorsunuz.eğer beğenmediyseniz rapor edin. Uzun lafın kısası size sürekli yargılamadan ve savunma yapıyormuş gibi konuşmadan yorum dedim. Bunda alıncak ve kızılacak ne var ? Bakın konu z2 vs z3c den nereye geldi böyle konuşarak arkadaşa yardımcı olmuyoruz. Konuyu açan arkadaşa saygısızlık yapmamak için daha yazılan yorumlara cevap vermeyeceğim.

Konuyu kapatmaya çalışırken Z3 Compact' ı ekonomik model olarak belirtip yerin dibine sokuyorsunuz.

Hâlâ ön yargılı davranıyorsunuz. Z3 Compact ekonomik bir model değildir. Büyük ekranlı cihazlardan hoşlanmayan, tek elle performanslı bir cihaz kullanmak isteyenler için tasarlanmıştır.

Bakın, anlatmaya çalıştığım da bu. Diğer markaların çıkardıkları ekonomik cihaz olsun diye çıkıyor. Sony'nin bu cihaza Compact demesinin nedeni "mini" cihazlardan farklı olduğunu göstermek. Neredeyse aynı donanımı koyuyor, bu yüzden ekonomik cihazlar sınıfına girmiyor.

Gereksiz kelimesiyle ilgili yazdıklarım uyarı değildi. Kullanımınızın yanlış olduğunu belirttim ve neyi anlatmaya çalıştığınıza yönelik bir karşılık bekledim. Merak etmeyin, rapor edilmesi gereken şeyleri zaten rapor ediyorum.:)

Konuyu kapatmaya çalışırken Z3 Compact' ı ekonomik model olarak belirtip yerin dibine sokuyorsunuz.

Hâlâ ön yargılı davranıyorsunuz. Z3 Compact ekonomik bir model değildir. Büyük ekranlı cihazlardan hoşlanmayan, tek elle performanslı bir cihaz kullanmak isteyenler için tasarlanmıştır.
Arkadaş haklı. Z3 plus bir ekonomik model değildir. Tek farkı ekranı daha küçüktür. Bu da bir artı gibi sayılabilir çünkü 1080p için yapılmış bir işlemciyi 720p de kullanınca performans tavan yapar. Titan x i 900p de kullandığınızı düşünün.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı