Şort giyen genç kız yaşlı bir şahıs tarafından taciz edildi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genç kadın sırf şort giydiği için bir şahıs tarafından taciz ediliyor ve babasına da hakaret ediliyor. Geldiğimiz nokta çok üzücü!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz. İlgi çekmek için. Erkekleri iyi tahrip ediyorlar. Bana çok saçma geliyor bu konu. Yani tamam yapan adam suçlu ona birşey diyemem ama diğer tarafta da biraz suç bulurum. İlgi çekiyor istediği ilgiyide buluyor işte.
Videoda görünen mahlukat ile sizin aranızda bir fark yok bence. İki tarafta suç nasıl var? Sen bir insanın duygusunu bastırmaya çalışırsan zamanla o duygu daha da açığa çıkar. Türban hiçbir işe yaramıyor.
 
@Hamza Ensar Sağlam senin bahsettiğin ilgi çekmek için açık giyinenler bambaşka. Bu videodaki kişinin öyle birisi olmadığı bariz belli. İlgi çekmeye çalışsa video almaya uğraşmaz, kargaşa yaratıp giderdi. Ki ilgi çekmeye çalışsa bile dayının bunları yapma gibi bir hakkı yok. Rahatsız oluyorsa gözlerini kapatır, göz onda.
 
İşte bende bundan dolayı kararsızım. Bence iki taraftada suç var ağırlıkla taciz edenler.
Bu kavuran sıcak havada şort giymek gayet normal bence karşı cins için yapılmış hiç bir hareket yok, sonuçta şort giyen erkekler de var. Erkekler giydiğince bir anormallik yok ise kadın bir birey şort giydiği zaman da anormal bir durum oluşmuyor.
 
İnsan müsveddesi, belliki azmış. Kedi, köpek gibi kısırlaştırsınlar uysallaşır. O mahlukat kadına sözlü tacizde bulunup, anayasal haklarını çiğniyor. Muasır medeniyetler seviyesinde olabilseydik, o yaratık iyi bir ceza alabilirdi.
 
Herkes istediğini giyer, bu kimseye düşmez. Biri şort giyiyor diye tahrik olur diğeri başka bir şeye tahrik olur. Sonsuza kadar gider bu.
 
Ya dayı Allah aşkına sen kimsin ya? Babası bile karışmamış kıza sen kimsin de milletin kızına laf ediyorsun. Böyle bir tip görsem hiç düşünmeden ağzına yapıştırırım bir tane. Terbiyesiz adam. Kızın varsa oda şort giyer de evde kendi kendini paralarsın inş. Herkes kendi günahlarından sorumlu tutulacak öbür tarafta. Kimsenin iyilik meleğine ihtiyacı yok!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı