Genç kadın sırf şort giydiği için bir şahıs tarafından taciz ediliyor ve babasına da hakaret ediliyor. Geldiğimiz nokta çok üzücü!
Son düzenleyen: Moderatör:
Videoda görünen mahlukat ile sizin aranızda bir fark yok bence. İki tarafta suç nasıl var? Sen bir insanın duygusunu bastırmaya çalışırsan zamanla o duygu daha da açığa çıkar. Türban hiçbir işe yaramıyor.Kendi ağzınızla söylüyorsunuz. İlgi çekmek için. Erkekleri iyi tahrip ediyorlar. Bana çok saçma geliyor bu konu. Yani tamam yapan adam suçlu ona birşey diyemem ama diğer tarafta da biraz suç bulurum. İlgi çekiyor istediği ilgiyide buluyor işte.
Kızın ne suçu var birader?İşte ben de bundan dolayı kararsızım. Bence iki tarafta da suç var ağırlıkla taciz edenler.
İsteyen istediğini giyer şort giydi diye kızı suçlaman komik. Zihniyetini değiştir.İşte ben de bundan dolayı kararsızım. Bence iki tarafta da suç var ağırlıkla taciz edenler.
Hayır! Tek suçlu var o da taciz eden. Lütfen şaka yaptığınızı söyleyin yoksa Sosyal'in kalitesinin iyice düştüğünü düşüneceğim...Bence iki tarafta da suç var ağırlıkla taciz edenler.
Bu kavuran sıcak havada şort giymek gayet normal bence karşı cins için yapılmış hiç bir hareket yok, sonuçta şort giyen erkekler de var. Erkekler giydiğince bir anormallik yok ise kadın bir birey şort giydiği zaman da anormal bir durum oluşmuyor.İşte bende bundan dolayı kararsızım. Bence iki taraftada suç var ağırlıkla taciz edenler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.