Sosyal Bir Forum Tavsiyesi

Yani tarih, bilim, din, felsefe, sinema gibi konuların aktif olarak konuşulduğu,
Ekşi önerdim çünkü bu tanımı tam olarak karşılayan nadir platformlardan biri. Her türlü insandan her türlü düşünceyi görebileceğin nadir platformlardan biri. Varsa daha iyi bir yer öner.

Forum formatında olmadığını biz de biliyoruz ama ezbere konuşmuyoruz :)

Sosyal temalı bir yer de olsun istiyorum. Daha senle laf anlatmamız gereken çok kişi var merak etme
Belgesel konusu var hatırlarsın dünden. Detista mı müslüman ben mi müslümanım anlamadım, bunlar yüzünden yanlışlıkla müslüman olacağım gibime geliyor.

Ekşi önerdim çünkü bu tanımı tam olarak karşılayan nadir platformlardan biri. Her türlü insandan her türlü düşünceyi görebileceğin nadir platformlardan biri. Varsa daha iyi bir yer öner.
E soruyorum işte ben de zaten:) Bilsem niye sorayım burada mahallenin delisi gibi🤣

Belgesel konusu var hatırlarsın dünden. Detista mı müslüman ben mi müslümanım anlamadım, bunlar yüzünden yanlışlıkla müslüman olacağım gibime geliyor.
Yemin ediyorum bir gün o konudaki herkesi toplayıp cuma namazına götüreceğim az kaldı. Göster bakalım ne kadar biliyorsun diye🤣
Mesajımı şu kişiye yazdım, sana değil, yanlış anladın.
Ben de mesajlara baktım şimdi yanlış bir şey mi dedim yoksa diye:)
Az ötede oynayın der gibi kendi forumunuzda oynayın banı olur o :)
"Forum gidin kumda oynayın" al başlığı da buldum işte🤣

Aradığınıza en yakını yine ekşidir herhalde. Ben bir senedir falan günde 1-2 saat okuyorum. Sağlam yazarlar var. Gerçi tam olarak forum olmuyor galiba. 🤔 Çünkü sadece okuyorsun. 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı