- Makaleler
- 3
Reddit ve Wardom'da takılırım genede.
Gel gel hristiyan kadınla evlenmek günahmış, olaylar çok değişti orda@painkiller Aman abi bulaşmayayım, geliyorum adamlardan daha fazla dinlerini savunuyorum. Dincilerden biri geliyor ilk insan Adem değil diyor, diğeri Havva İslamiyet'te yok diyor, öbürü ilk insan Adem diyor. İnsan hangisiyle uğraşsın, ne desin kendi dinleri bile biz öğretmeye çalışıyoruz onlara. Dinlerini bilime uyarlama çabasından kaynaklı bu tür saçmalıkları diyorlar. Yıldım gerçekten.
Var evet öyle sayfalarda üyeliklerim. Ben hani biraz burası gibi akış olsun istedim açıkçası.Hocam illaki online olmak zorunda mı? Kitap okuyup kitapların tartışıldığı kulüpler var. Onlara katılırsanız hoşunuza gider.
Patlamış mısırımı aldım o konuyu okuyorumGel gel hristiyan kadınla evlenmek günahmış, olaylar çok değişti orda
Var evet öyle sayfalarda üyeliklerim. Ben hani biraz burası gibi akış olsun istedim açıkçası.
Konyalılara falan denk gelir, abinin başını sokma belaya şimdi.Kitap okuyup kitapların tartışıldığı kulüpler var. Onlara katılırsanız hoşunuza gider.
GalibaHocam konu biraz daha uzarsa bahsettiğiniz tüm içerikleri görebileceğiz burada![]()
Çok acayip bir boyut aldı yeminlePatlamış mısırımı aldım o konuyu okuyorum![]()
Ya ben onu düzeyli bir sohbet için dışarı davet ettim. Sonra o bana hakaret etti. Ben de ona oturduğun semti biliyorum dedim (nerden bileceksem@painkiller Kafa kesen Mücahit vardı ne oldu ona abi.
Şunların kafasını bir kere yaşayabilsem kendi dünyamda uçabilirim belki.Patlamış mısırımı aldım o konuyu okuyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.