Sosyal hakkında yapıcı eleştiriler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim moderatör arkadaşlar ile ilgili veya sosyal hakkında eleştirim yok. Sadece konu açıp sistemini bizim tahmin etmemizi bekleyen üyelere biraz sinir oluyorum. FPS sorunu diye konu açılıyor. Konuya giriyorsunuz sistemini belirtmemiş, hangi oyunda FPS kaybı yaşadığını bile söylemiyor. Bence moderatör arkadaşlar sistemini belirtmeyen üyelerin konularına onay vermemelerini isterdim.
 
Bunun kanıtı var. Ama bu konuda uyarılmış.

Hemen kanıt yazarlar. Ben de onu arıyordum. Bir insan ne kadar itiraz ederse suçludur diye bir söz vardı.

İkinci olarak ben bütün moderatörlere laf etmedim. İşini düzgün yapan, bize tepeden bakmayan çok moderatör var. Örneğin; @Lord Raiden, @Lintos.
 
Cevabı merak ediyorum şu an. Bakalım ne gelecek?

Bunu zaten kaç kere cevapladık. Bunun moderasyon olarak biz de farkındayız. Aramızda tartışıyoruz. Hatta alternatif çözüm yöntemleri üzerinde de tartıştık. Konulara ve EİC'lere nasıl yaklaşmalıyız diye.

Böyle bir olay olduğu zaman biz bile kendi içimizde birbirimizi uyarıyoruz bazen. Sadece EİC konusunda da değil, her konuda birbirimizle iletişim halindeyiz ve forumu denetlediğimiz gibi birbirimizi de denetliyoruz, olumlu anlamda.
 
Hemen kanıt yazarlar. Ben de onu arıyordum. Bir insan ne kadar itiraz ederse suçludur diye bir söz vardı.
Aynı şeyi tekrar tekrar söylemekten bıkmadınız resmen! Konu yönetici tarafından kapatılmış. Yönetici tarafından çözülmüş. Neden tekrar gündeme getiriyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Ortaya bir şey atıyorsanız kanıtlarıyla birlikte atmalısınız.
 
Bu konuda da mesela bağlaç olan de da bitişik yazmışsınız, ceza vermeden düzenledik 🤗 ;)
Fark etmenize şaşırdım. Genelde okunmadan onaylanırdı konular.

Benim rahatsız olduğum 2 tane sorun var. Moderatörlerin son sözü söyleyip konuyu kilitlemesi ve konuların okunmadan onaylanması.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı