Sosyal hakkında yapıcı eleştiriler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı üyeler yetkililere deyim yerindeyse adeta gözünü yumup kulağını tıkayıp "yandaşlık" da yapıyor.
En basitinden bir üyenin nickinin altında "Yönetici" "Moderatör" gibi kelimeler yazıyorsa sebepsiz yere dahi olsa daha çok beğeni alıyor. Niye?

Beğeni atıp atmamak sizin elinizde. Biz mesaj yazarken "beğeni atın" diye belirtmiyoruz. Atarsın atmazsın benim umurumda değil, sonuçta bunun bana bir getir götürüsü yok, rakamdan ibaret. Ben görevimi yaparım, bir üyeye faydam dokunduysa eyvallah, gerisi mühim değil.
 
Benim şikayetim Recep Baltaş'ın bazen ağır sözlerde bulunması, ben birine boş adam dediğim için 1 gün ceza almıştım.
Raporlayabilirsiniz. Benim de uyarılmam gerekiyor herkes gibi.
 
Ben de bir kaç bir şey yazmak istiyorum;

-Tarih kategorisi gelsin artık.
-Ben insanlara bir şeyler anlatmak istiyorum ancak sebebini bile açıklamadan reddediyorlar. Nedir diye bir blog sayfası oluşturdum, ilk olarak Kapitalizm nedir adında bir yazı yaptım. Şimdi ise Komünizm nedir diye bir yazı yapmak istiyorum ancak reddediliyor. Bıktırmaya başladılar artık.
Bunu da açıklar mısınız? Ona göre blog sayfasına yazmaya devam edeceğim.
 
Bunu zaten kaç kere cevapladık. Bunun moderasyon olarak biz de farkındayız. Aramızda tartışıyoruz. Hatta alternatif çözüm yöntemleri üzerinde de tartıştık. Konulara ve Eic'lere nasıl yaklaşmalıyız diye.

Böyle bir olay olduğu zaman biz bile kendi içimizde birbirimizi uyarıyoruz bazen. Sadece eic konusunda da değil, her konuda birbirimizle iletişim halindeyiz ve forumu denetlediğimiz gibi birbirimizi de denetliyoruz, olumlu anlamda.

Hocam forumda Akil Gündoğan ve sizin moderatör olmanız güzel. İşinizi hakkıyla yapıyorsunuz ve ismimden dolayı öneri konularına mesaj atamaz oldum. Ön yargı, ne yazsam direkt fanboy oluyoruz :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Madem konu yapıcı eleştiriler, ben hala cevap gelmeyen eleştiri mesajımı atıp, çıkıyorum.
 
Biz moderatörlerden korkmak istemiyoruz. Şu an çoğu kişi korkuyor. Biz sizleri abi olarak görmek istiyoruz...
Biz kimseyi korkutmuyoruz. Sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendi aramızda "Şunu yapsak nasıl olur?" diyerek birçok konuyu tartışıyoruz.

Bizler sizler için uğraştıkça sizler bize gittikçe daha ağır ithamlarda bulunuyorsunuz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı