Sosyal hayatım

Eşref Bey

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle selam. Hani her sınıfta bol kapüşonlu ile sınıfa gelen ve cam kenarında oturan sessiz sakin bir çocuk vardır ya. Ben o değilim. Ben biraz daha sosyalim diyebilirim. İnsanlarla aram iyidir yani. Benimle beraber 3 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı. Böyle her gün buluşurduk oyun oynardık internet kafe vs. giderdik/oynardık. Bir gün kız meselesinden dolayı aramız açıldı ve o kız yüzünden aramız iyice ama iyice açıldı. Tabii arada kavgalar döndü tartışmalar döndü artık bu açılma nefrete uzadı. Biz yolları ayırdık. Tabii ben kendi arkadaş grubuma alıştığım için teneffüslerde tek başıma ne yapacağım bilmiyorum. Sınıfta oturuyorum kitap okuyorum, çizim yapıyorum vs. işte o zamanlar sadece 3-4 kişiyle konuşabiliyorum çünkü bu olayları öğrenen birisi herkese benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylediği için kimse benimle ben de kimseyle muhatap olmuyor/olamıyordum. Hani sınıfın kalabalık erkek tayfası vardır. Her teneffüs futbol/ basketbol vs. oynar derse gelince derste zıbaran grup. O grubun başı benimle hafif hafif konuşuyor ama çok az. Ben diyorum ki ne oluyor? Bunlar iyice bana sokuldular. İşte gel bahçeye gidelim, hadi gel kantine vs. demeye başladılar.

Ben dedim ki sanırım sosyal hayatıma geri dönüyorum. Yine bir gün okuldan gelmişim PC başına geçmişim takılıyorum. Okuldaki bir kızdan mesaj geldi. Bu kız da o grubun başının sıra arkadaşı. Bana dedi ki:

-Şu şu şu kişilerle konuşma/takılma seni istemiyorlar, bizi salsın diyorlar. Ben bu mesajı okuyunca beynime kan gitmedi. O gün en üzüldüğüm 2. gün olabilir. Ben de eski günlere geri dönmeye başladım. Yaz tatili geldi tabii. Ben de Aydın civarlarındaki dedemlerin yazlığına gidiyorum yazları. Orası da işlek bir belde. 2-3 tane yabancı otel var. Sürekli olarak İngilizler, Almanlar, Fransızlar, Polonyalılar geliyor. Ben de tek başıma indim o koya. Akşam üstü olduğu için yabancılar daha bir akın ediyor. Ben de denizime girdim çıktım. Sandalyemde oturuyorum. Tam bitişiğimde İngiliz bir grup oturuyor. Hemen yanımda da sarı saçlı benim yaşıtımda bir kız oturuyor. İşte bunlar sohbet ediyor falan. O kız döndü bana baktı. Sonra sürekli olarak bakmaya başladı. Sonrasında dedi ki gel bizimle otur biz içiyoruz (reşit değiller, ben de değilim). Neyse oturdum. Sohbete başladık. Sohbetleri beni çok sardı. Konuşuyoruz, içiyoruz.

Bir yerden sonra kafam güzel oldu sanırım. Sarı saçlı kız bana acayip çekici gelmeye başladı. Tabii ki oradaki herkesin kafa bir milyon. Sonra dağılalım dedik. O kafayla nasıl numaralarımızı aldık hatırlamıyorum. Sonra o kızla görüştük biz diğer gün. Sonra her gün görüşmeye başladık. Sabah beraber denize giriyor, akşam sahilde turlayıp sabahlıyorduk. Benim okul ile ilgili bir işim çıktı Ankara'da. 2 günlüğüne ayrıldım oradan. Sonra işlerim hızlı bir şekilde çözüldü ve ben tekrar döndüm oraya.

Döndüm ama kız yok. Arıyorum cevap vermiyor. Sonra oranın yerlileri bizi tanırdı. Sordum onlara, o gün fırtına varmış bayağı. Gitmiş denize girmiş. Sonra bir daha bulunamamış. Jandarmaya haber vermişler. Dalgıç bilmem neler gelmiş. Cesedini çıkarmışlar. Akıntıya kapılıp boğularak can vermiş. Biraz dertleşmek için yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam. Hani her sınıfta bol kapüşonlu ile sınıfa gelen ve cam kenarında oturan sessiz sakin bir çocuk vardır ya. Ben o değilim. Ben biraz daha sosyalim diyebilirim. İnsanlarla aram iyidir yani. Benimle beraber 3 kişilik bir arkadaş grubumuz vardı. Böyle her gün buluşurduk oyun oynardık internet kafe vs. giderdik/oynardık. bir gün kız meselesinden dolayı aramız açıldı ve o kız yüzünden aramız iyice ama iyice açıldı. Tabii arada kavgalar döndü tartışmalar döndü artık bu açılma nefrete uzadı. Biz yolları ayırdık. Tabii ben kendi arkadaş grubuma alıştığım için teneffüslerde tek başıma ne yapacağım bilmiyorum. Sınıfta oturuyorum kitap okuyorum, çizim yapıyorum vs. işte o zamanlar sadece 3-4 kişiyle konuşabiliyorum çünkü bu olayları öğrenen birisi herkese benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylediği için kimse benimle ben de kimseyle muhatap olmuyor/ olamıyordum. Hani sınıfın kalabalık erkek tayfası vardır. Her teneffüs futbol/ basketbol vs. oynar derse gelince derste zıbaran grup. O grubun başı benimle hafif hafif konuşuyor ama çok az. Ben diyorum ki ne oluyor? Bunlar iyice bana sokuldular. İşte gel bahçeye gidelim, hadi gel kantine vs. demeye başladılar.

Ben dedim ki sanırım sosyal hayatıma geri dönüyorum. Yine bir gün okuldan gelmişim PC başına geçmişim takılıyorum. Okuldaki bir kızdan mesaj geldi. Bu kız da o grubun başının sıra arkadaşı. Bana dedi ki:

-Şu şu şu kişilerle konuşma/takılma seni istemiyorlar, bizi salsın diyorlar. Ben bu mesajı okuyunca beynime kan gitmedi. O gün en üzüldüğüm 2. gün olabilir. Ben de eski günlere geri dönmeye başladım. Yaz tatili geldi tabii. Ben de aydın civarlarındaki dedemlerin yazlığına gidiyorum yazları. Orası da işlek bir belde. 2-3 tane yabancı otel var. Sürekli olarak İngilizler, almanlar, fransızlar, polonyalılar geliyor. Oranın bir koyu var. Genellikle oraya geliyorlar yabancılar. Ben de tek başıma indim o koya. Akşam üstü olduğu için yabancılar daha bir akın ediyor. Ben de denizime girdim çıktım. Sandalyemde oturuyorum. Tam bitişiğimde İngiliz bir grup oturuyor. Hemen yanımda da sarı saçlı benim yaşıtımda bir kız oturuyor. İşte bunlar sohbet ediyor falan. O kız döndü bana baktı. Sonra sürekli olarak bakmaya başladı. Sonrasında dedi ki gel bizimle otur biz içiyoruz(reşit değiller, ben de değilim). Neyse oturdum. Sohbete başladık. Sohbetleri beni çok sardı. Konuşuyoruz içiyoruz.

Bir yerden sonra kafam güzel oldu sanırım. Sarı saçlı kız bana acayip çekici gelmeye başladı. Tabii ki oradaki herkesin kafa bir milyon. Sonra dağılalım dedik. O kafayla nasıl numaralarımızı aldık hatırlamıyorum. Sonra o kızla görüştük biz diğer gün. Sonra her gün görüşmeye başladık. Sabah beraber denize giriyor. Akşam sahilde turlayıp sabahlıyorduk. Benim okul ile ilgili bir işim çıktı Ankara'da. 2 günlüğüne ayrıldım oradan. Sonra işlerim hızlı bir şekilde çözüldü ve ben tekrar döndüm oraya.

Döndüm ama kız yok. Arıyorum cevap vermiyor. Sonra oranın yerlileri bizi tanırdı. Sordum onlara... O gün fırtına varmış bayağı. Gitmiş denize girmiş. Sonra bir daha bulunamamış. Jandarmaya haber vermişler. Dalgıç bilmem neler gelmiş. Cesedini çıkarmışlar. Akıntıya kapılıp boğularak can vermiş. Biraz dertleşmek için yazdım.
Mutsuz sonla biten aşk filmi gibi olmuş sonu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı