Sosyal için bir öneri

cengover_ekin

Kilopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
5.315
Makaleler
1
Çözümler
46
Merhaba herkese. Bugün Fedora forumunda gezerken bir özellik gördüm, çok hoşuma gitti.

Özellik şu şekilde: Forumda paylaşılan bağlantılara kaç defa tıklantığını gösteren bir sayaç var. Güzel bir özelliğe benziyor. Paylaştığımız bağlantıların ne kadar faydalı olup olmadığını görebiliriz bu şekilde. Bu özelliğin buraya eklenme imkanı ve ihtimali var mı?

Fedora forumundan örnek bir konu. İlk gönderide tıklama sayaçlarını görebilirsiniz. Hatta benim paylaştığım alıntıda da en sağdaki sayıların üzerinde biraz bekleyince 44 tıklama 16 tıklama şeklinde yazdığını göreceksiniz (telefonda olmayabilir). Ben konuyu oluşturunca kayboldu bunlar ☹️

Fedora Linux 34 is officially here!
Read the official announcement at:
or just go ahead and upgrade your system, or download install media from:

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Forum DH'de de var tiklama sayacı. Bu öneriyi ben de yapmayı düşünüyordum.

Ek olarak konuyu inceleyen üyelerin isimlerini veya konuya aktif olarak anlık kaç kişinin de baktığını alt veya üst tarafta gorebilirsek güzel olur. (Şu anda konuda olan kullanicilar; 6 Android, 2 PC, 4 IOS) gibi... Güzel bir öneri olduğunu düşünüyorum, XF'da böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama yapılırsa güzel olacağından şüphem yok.
 
Kusura bakmayın. Çok da önemli bir şey değil diye düşünüyorum.

NOT: @420_T'nun önerisinden bahsediyorsanız olabilir. Ben linke kaç kişi tıklıyor gibi bir sayaç düşünmüştüm. Eğer konuyu anlık olarak görme sayacıysa güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı