Hocam uçak mühendisliği zor geldi gözüme .Normalde aşçı olmak isterdim fakat ailem öyle istemedi. Ben de o zamanlar galiba aptalmışım hayır demedim. Ailemin istediği gibi mühendis olmaya karar verdik.
Turistken bunu yapamayacaksın maalesef. İşin içine girmeden kötü yanlarını uzaktan kavrayamazsın.
Kalifiye ol önce kendi işinde, yabancı diller öğren, burada işe başla ve hırsınla kendini göster önce biraz. Sonra yüzlerce şirkete mail bombardımanı yaparsın, onlarcasıyla görüşme yaparsın ve bir tanesini ikna edersen iyi şartlarla yaşayacak konumdayken gidersin. En azından adapte olup olamayacağını görürsün oradaki hayata entegre olduğunda. Turist olarak gittiğinde bu entegrasyon olmuyor.
Meslektaş olacağız demek. Pandemi olmasaydı ben de Turkcell'de stajımı yapacaktım. Ufak tefek mahalle arası teknik servislerde çalışarak geçiriyorum pandemiyi. Home office eve getiriyorlar cihazları
Meslektaş olacağız demek. Pandemi olmasaydı ben de Turkcell'de stajımı yapacaktım. Ufak tefek mahalle arası teknik servislerde çalışarak geçiriyorum pandemiyi. Home Office eve getiriyorlar cihazları