Mübarek herkes bilgisayar mühendisi oluyor. Acaba @Jira gibi uçak mühendisliği? Yok, uçak fobim var. Otomotiv mühendisliği? Bak bu olur işte.
Hocam uçak mühendisliği zor geldi gözüme
Mübarek herkes bilgisayar mühendisi oluyor. Acaba @Jira gibi uçak mühendisliği? Yok, uçak fobim var. Otomotiv mühendisliği? Bak bu olur işte.
Turistken bunu yapamayacaksın maalesef. İşin içine girmeden kötü yanlarını uzaktan kavrayamazsın.Pandemi biter bitmez en azından birkaç ülkeyi turistik olarak gezip, bizden farklı olarak yaptıkları şeyleri, iş imkanlarını vesaire görmek istiyorum.
Geomatik mühendisliği.
.
O ne?
Tam olarak ne yapıyorsunuz hocam?Geomatik mühendisliği.
Meslektaş olacağız demek. Pandemi olmasaydı ben de Turkcell'de stajımı yapacaktım. Ufak tefek mahalle arası teknik servislerde çalışarak geçiriyorum pandemiyi. Home office eve getiriyorlar cihazlarıMeslek yok ama Elektrik-Elektronik öğrencisiyim, geçen yaz Bosch’da staj yapacaktım ama nasip olmadı.![]()
Havalı adı geomatik mühendisliği fakat halk arasında harita mühendisliği de deniliyor.
Kalite kontrol operatörüyümBen en çok @Motionless IN White hocamın işini merak ediyorum.
Meslektaş olacağız demek. Pandemi olmasaydı ben de Turkcell'de stajımı yapacaktım. Ufak tefek mahalle arası teknik servislerde çalışarak geçiriyorum pandemiyi. Home Office eve getiriyorlar cihazları![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.