techno_tr

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
YouTube, Instagram, Fizy, EBA gibi uygulamalarda geçerli interneti normal internet olarak nasıl kullanabilirim? İnternette bununla ilgili forumlar gördüm. Ama yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen bir anlatabilirse sevinirim. Hat Turkcell.
Bir de bunu hotspot olarak paylaşmak da istiyorum.

YouTube, Instagram, Fizy, EBA gibi uygulamalarda geçerli interneti normal internet olarak nasıl kullanabilirim? İnternette bununla ilgili forumlar gördüm. Ama yapamadım. Nasıl yapılacağını bilen bir anlatabilirse sevinirim. Hat Turkcell.

Sen telefonda YouTube vs girince Telekom şirketi o ipi algılayıp normal internetin yerine sınırsız sosyal medya verisini kullanıyor.
Sen hotsspot açınca olay farklı oluyor.
Öyle bir dünya yok yani.

Hocam öyle bir şey var ama sadece androide özel diye biliyorum. Bir kaç işlem yapıyorlar.

Bir iki forum gördüm nasıl yapılacağı ile ilgili. Ama çok uzundu. Nasıl yapılacağını anlamadım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı