Sosyal medyadan küfür eden şahıs hakkında dava açmak

raieg

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2017
Mesajlar
16
Bana sosyal medya üstünden küfreden bir şahsa dava açmaya hazırlanıyorum. Ancak elimdeki screenshootlarda benim kullandığım argo mevcut. Ondan ben de ceza alır mıyım? Ya da onu yok edebileceğim bir şey var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok etme gereği duyuyorsanız, ceza alabileceğinizi düşünüyorsunuz demektir. O zaman bu, sizin de suç işlediğiniz anlamına gelir değil mi? Ayrıca ilgili resim montaj olacağından delil olarak da kabul edilmeyecektir kanısındayım.

Böyle bir durumda, ilgili mesaj halen duruyorsa videoya çekmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Ayrıca bu tarz durumlarda yüksek bir verim elde edebileceğinizi de düşünmüyorum. Yine de uğraşmak isterseniz siz bilirsiniz.

Gönlüm uğraşıp üzerine gitmenizden yana. Ama uzun ve zorlu bir süreç yaşayacaksınız maalesef. (n)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı