Sosyal'de hiç kimseyi raporlamayın, işte nedeni

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek tek forumları gezip ava mı çıkıyorsun cidden?

@Jira Mesajını aynen kopyalıyorum.

Şu cümleyi kuran biriyle hiç tartışmaya giremem. Cezayı veren arkadaşın ellerine sağlık, çok yerinde bir ceza olmuş. Bilgin de işte bu kadar. Git simülatörde Airbus ucur, park frenine alınca da ucagı frenlerini sogut, hadi Bu konular sana gore degil.

Sana tavsiyem güzelce araştır.
Bence sen yukarıdaki olayı araştır, araştırma yetin yoksa anlatırım, sorun değil. Maksat öğrenin de sağda solda böyle cümlelerle alay konusu olmayın.

Konuda üyeler değerlendirsin. Benim sorunlu gördüğüm yerler siyah kısımlar ve bu mesajdan önce raporladığın arkadaşın hiçbir uygunsuz mesajı yok.

Dostum sen sanırım tam uyanamadın

Yukarıda mesajında bile hakaret var.
Bu mesajı yazıp kaç hafta önce yazdığım mesajı alıntılıyorsun Ben yukarıdaki mesajımdan bahsediyorum. Ayrıca bana edilen hakareti de alıntılayabilirsin adaletli bir yaklaşım için. Bana bozuk üslupla gelinmediği sürece kimseye sert yapmam. Bunu da bilen bilir zaten.

"Bok" kelimesi direkt şahsa karşı söylendiği zaman uygunsuz üslup diye biliyorum, yanlışım da olabilir. Mesela bu konuda arkadaş "Köpeğim ishal olmuş, sürekli ortalığa sıçıyor." diyor. Mesela burada kimse kimseye hakaret etmiyor. Ama gidip de bunu şahsa karşı söylersen o zaman uygunsuz üslup olur diye düşünüyorum. Tamam, kabul ediyorum bu kelimeleri kullanmak çok uygun değil ama önemli olan bunu hakaret olarak kullanmamak bence.

Bence insanların hatalarını bulmak ve başkalarına göstermek için bu kadar çaba sarfetmeyin. Naçizane düşüncem budur.

Bunu neyi amaçlayarak yazdın? Rapor okuma, idrak etme konusunda sıkıntılarımız varmış... Bu ne seviyesiz bir giriş, bu ne küstahlık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bok" kelimesi direkt şahsa karşı söylendiği zaman uygunsuz üslup diye biliyorum, yanlışım da olabilir.
Senin yanlışın yok ama yönetimin var. Şahsa dair söylemediğinden bile ceza almış biriyim. İşte mod kadrosu böyle kendi içinde çelişiyor. Söyleyince de suçlu biz oluyoruz
Bunu neyi amaçlayarak yazdın? Rapor okuma, idrak etme konusunda sıkıntılarımız varmış... Bu ne seviyesiz bir giriş, bu ne küstahlık?
Kötü bir amacı yok, bir insanın bir konuda sıkıntısı olması kötü bir şey değildir. Sizin anlayışınız öyle. Her şeyden anlam çıkarmak için siperde yatıyorsunuz. Herkes dört dörtlük değilse bazılarının da bu konuda eksikliği olması kötü bir şey değildir, hatta düzeltilebilir de demişim.

Bu da son mesajım. İyi günler hepinize. @dogant sen de çok takılma artık, olmuş bitmiş bir şey.

Hocam, tartışma konusu diye girip bir okuyayım dedim. @Jira tarafından yazılan mesajlara baktığımda hakaret içeren bir şey bulamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ben de gerçekten kendi adıma dikkat edeyim. Ayrıca ilerideki mesajınızda yazdığınız “küstah” kelimesinden daha ağır ne yazmış olabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…