Sosyal'de hiç kimseyi raporlamayın, işte nedeni

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 51
  • Görüntüleme 6.605
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakma ama bence hak etmişsin. Sabahtan akşama kadar konu konu hata arayan insanları anlamıyorum. 3 yıldır buradayım raporlarim bir elin parmağını geçmez. Yazım yanlısı olarak çok göz kanartmadigi sürece hiç kimseyi raporlamam. 3 yilda yazım yanlışından 1-2 kişiyi raporlamisimdir o kadar. Lafa gelince herkes yönetimin biraz insaflı olmasını istiyor. Ama görüyoruz ki bazıları bu raporlama işini kan davasına çevirmiş. Sen daha başkalarına tolerans gostermiyorken aynısını yetkililerden beklemek ne kadar doğru? Ayrıca konu konu dolaşıp hata arayacak vaktiniz varsa bunu insanlara yardım ederek geçirin. Böylesinin daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Evet bu da ilginç bir şey.
En ufak hatamızda uyarı alıyoruz, biraz tolerans diyenler, konu yönetim olunca bu tip konularda 180 derece dönüyorlar.

Sosyolojik açıdan araştırılmasını talep ediyorum...

@dogant @Jira

Bana kalırsa (haddime değil fakat) bu konuştuğunuz konuyu gereksiz yere uzatıyorsunuz. İkinizde olgun insanlarsınız. Konuştuğunuz konu şu an kişisel bir mesele haline geliyor. İsterseniz birbirinizden özür dileyip konuyu burada kapatın, isterseniz özelden tartışın çünkü konuştuğunuz şeyler şu an açılan konuyla çok "alakasız".

Benim gözümü yazim hatalari çok rahatsız ediyor. Ceza almamak için de yazım yanlışı olan mesajın ekran görüntüsünü alıyorum ki düzeltirse kanıtım olur 🙂

Kendim için konuşacak olursam arkadaşa karşı bir sorunum yok. Kendisi için de öyleyse uzatmaya gerek yok daha fazla. Kendisine karşı kişisel bir yanlışım olduysa da özür dilerim.
Aynı şekilde benim de sen dahil buradaki hiç kimse ile kişisel bir sorunum yok. Benim de kişisel bir yanlışım olduysa özür dilerim.

Hocam, tartışma konusu diye girip bir okuyayım dedim. @Jira tarafından yazılan mesajlara baktığımda hakaret içeren bir şey bulamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ben de gerçekten kendi adıma dikkat edeyim. Ayrıca ilerideki mesajınızda yazdığınız “küstah” kelimesinden daha ağır ne yazmış olabilir?
Bence eskiden mod olarak görev yapmış birinin, insanları kucumsemesinden daha ağır değil. 'Küstah: saygısız davranan anlamında' kelimenin anlamı bu. Ağır olan kendini üstün görüp cümle kurup, karşıdakini küçümsemetir. Bir insanın yanlış bilmesi o insanı küçümseyecegimiz anlamına gelmiyor. Kurulan cumleler yanlış.

Öncelikle şikayet rapor sisteminin geliştirilmesi lazım;

-Rapor ettiğimizde bu raporlarımızı görebilmeliyiz. Çünkü rapor ediyoruz ama gitti mi gitmedi mi belli değil.

-Raporların sonucu bize gelmeli. Raporunuz işleme alınmıştır ya da değerlendirilmiştir diye.

Ayrıca tüm forumlar için geçerli bu; İnternetteki forumların yönetim şeklini gerçek hayattaki faşizme benzetebilirsiniz. Yöneticilerle asla tartışmayın. Geçmişte bu forumda soru soran üyenin sahip olduğu aldığı ürüne hakaret edip, benzer karşılığı alınca (doğal olarak) üyeyi banlayan ve hala yöneticilik yapanlar var.

Ne modlar geldi geçti buradan ama hiçbirinden şu ana kadar haksız bir ceza almadım. Rapor sistemini aşırı sık kullanmam, ancak gözüme bir şey battığı zaman raporlarım. Ufak tefek hatalar zaten tolere edilir, ediyorlar da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı