Sosyal'de neden Malwarebytes hayranlığı var?

Bence kötü değil, ben beğeniyorum. HitmanPro, ESET Online scanner, Norton Power Eraser güzel ve kullanılabilir tarama olarak. Dediğiniz gibi fanboyluk var, orası ayrı. Direkt konulara Kaspersky ve Malwarebytes kopyala, yapıştır yapanları hiç demeye bile gerek yok.

Malwarebytes'te güzel bir program ama aktif kullanılmaması lazım. Tarama yapıp kaldırmak en iyisi. Aktif olarak ise Kaspersky daha iyi. ESET bilgisayarı yoruyor.

Malwarebytes o kadar da iyi olmayan testlere dahi zor alınan bir anti malware. Nedense herkes bilip bilmeden onu öneriyor. KVRT ve ESET gibi harika tarayıcılar var iken. Anlamış değilim. Neden kaynaklanıyor bu fanboyluk?
1658130396462.png

Diğerlerine göre biraz daha kötü fakat hocam siz baya sağlam gömmüşsünüz o kadar kötü değil ve bence iyi bir anti-malware.

Malwarebytes'te güzel bir program ama aktif kullanılmaması lazım. Tarama yapıp kaldırmak en iyisi. Aktif olarak ise Kaspersky daha iyi. ESET bilgisayarı yoruyor.

ESET, bilgisayarı yormuyor bence. Düşük kaynak kullanan iyi bir güvenlik yazılımı. Kaspersky, ESET'e göre daha fazla kaynak kullanıyor. Güvenlik düzeyine ve işletim sistemine göre farklılık gösterebilir ama ESET az kaynak kullanıyor. Zaten konu sahibi, ESET derken Internet Security değil, ESET Online scanner demek istemiş sanırım.

ESET, bilgisayarı yormuyor bence. Düşük kaynak kullanan iyi bir güvenlik yazılımı. Kaspersky, ESET'e göre daha fazla kaynak kullanıyor. Güvenlik düzeyine ve işletim sistemine göre farklılık gösterebilir ama ESET az kaynak kullanıyor. Zaten konu sahibi, ESET derken Internet Security değil, ESET Online scanner demek istemiş sanırım.

Kaspersky'a göre daha fazla yoruyor benim teneke sistemi :D benim dediğim ESET internet Security olan.

Google'da beyaz ekran sorunuyla karşılaştım. Ne yaptıysam çözülmedi, birçok antivirüs denedim, tarayıcıyı silip geri yükledim, ayarlar ile oynadım ama bana mısın demedi. En son Malwarebytes'tan tarama yaptım ve o birkaç şey buldu, onları sildi ve sorun çözüldü. Belki de bu yüzden öneriliyordur.

Malwarebytes o kadar da iyi olmayan testlere dahi zor alınan bir anti malware. Nedense herkes bilip bilmeden onu öneriyor. KVRT ve ESET gibi harika tarayıcılar var iken. Anlamış değilim. Neden kaynaklanıyor bu fanboyluk?

Malware tespitleri çok gelişmiş. Ama eksilerinin olduğunu da unutmamak lazım. FP oranı çok fazla ve aktif koruma açısından pek iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı