Sürükle bırak şey değil miydi? Google'dea indirdiğimiz şeyi direkt aktarmak.Bunlar düzelince değiştiririz.
- Sürükle bırak özelliği var mı? Yok. Windows 10'da var.
- Görev Yöneticisi hızlı açma var mı? Yok. Windows 10'da var.
- Android uygulamaları var mı? Söz verilmişti? Aylar oldu, yok.
Yahu Windows 10 överiz, Microsoft'çu oluruz. Windows 11 gömeriz yine suçlu oluruz. Milletin ağzı torba değil ki büzesin...
Bunlar düzelince değiştiririz.
Yahu Windows 10 överiz, Microsoft'çu oluruz. Windows 11 gömeriz yine suçlu oluruz. Milletin ağzı torba değil ki büzesin...
User agent'la alakalı değil mi? Abi tamam biliyoruz windows 10 iyi tamam.Bu arada Windows 11 insan olsaydı kendini 11 diye tanıtırdı. Şu anda 11 kullanıyorum ama sistem kendini halen daha 10 diye tanıtıyor
Eki Görüntüle 1340061
Hocam bir de özür dilerim o zaman biraz hırsılandım.Bunlar düzelince değiştiririz.
Sürekl bırak ne?Sürükle bırak şey değil miydi? Google'dea indirdiğimiz şeyi direkt aktarmak.
Konu kapanalı 1 saat oldu.Adam akıllı bir tam ekran çözümü bile yok Windows 11'de. Borderless tarzı bir saçmalık kullanıyor, giriş gecikmesi havalarda. Sizin gibilerin gazına gelip deneyeyim dedim, anında pişman oldum.
Konu kapanalı 1 saat oldu.
User Agent'la alakalı değil mi? Abi tamam biliyoruz Windows 10 iyi tamam.
Windows 11 artıları ve eksileri:
(+) Pencere yöneticisi.
(+) Widget'lar (Windows 7'yi sevenler belki sevebilir)
(+) Microsoft Edge bile saydamlık açıldığı zaman Windows 7 Aero kullanılmış gibi saydamlaşması.
(-) Fazla RAM tüketimi.
(+) Blue screen of death (BSoD) mavi ekran diğer Windows'lara göre az hatta yok denilecek kadar az.
(+) Windows logosunu hem ortalayabiliyorsunuz hem de Sol'a alabiliyorsunuz.
(-) Görev çubuğunu yani Taskbar'ı Sol'a veya sağ'a alamıyorsunuz.
(-) Görev Yöneticisi seçeneği yok. (Görev Yöneticisi'ni açmak açmak için; Shift + CTRL + ESC kombinasyonunu bilmek lazım)
User Agent'la alakalı değil mi? Abi tamam biliyoruz Windows 10 iyi tamam.
Windows 11 artıları ve eksileri:
(+) Pencere yöneticisi.
(+) Widget'lar (Windows 7'yi sevenler belki sevebilir)
(+) Microsoft Edge bile saydamlık açıldığı zaman Windows 7 Aero kullanılmış gibi saydamlaşması.
(-) Fazla RAM tüketimi.
(+) Blue screen of death (BSoD) mavi ekran diğer Windows'lara göre az hatta yok denilecek kadar az.
(+) Windows logosunu hem ortalayabiliyorsunuz hem de Sol'a alabiliyorsunuz.
(-) Görev çubuğunu yani Taskbar'ı Sol'a veya sağ'a alamıyorsunuz.
(-) Görev Yöneticisi seçeneği yok. (Görev Yöneticisi'ni açmak açmak için; Shift + CTRL + ESC kombinasyonunu bilmek lazım)
---Benim gözlemlediğim kadarıyla bu---
Hocam bir de özür dilerim o zaman biraz hırsılandım.
Sürekl bırak ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.