Sosyal'deki aktiflik neden azaldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okulların açılması ve 3-4 gündür Sosyal'in gündeminde olan bir konu yüzünden aktiflik düştü. Ayrıca birkaç kişi ayrıldı. Açılan kalitesiz ve saçma konuların sayısı hat safhaya çıktı bu da çoğu üyenin forumu bırakmasına yol açtı.

Son düzenleme:
Ben söylerken bana saçma sapan şeyler söyleyen herkesin suçu var açıkçası.
Her şeyin bir yeri ve zamanı var.

Eleştiri doğru zamanda kıymetli olur. Yanlış zamanda ise tepki çekersin. Her doğru her zaman her yerde söylenmez, zamanı beklenir.

Her şeyin bir yeri ve zamanı var.

Eleştiri doğru zamanda kıymetli olur. Yanlış zamanda ise tepki çekersin. Her doğru her zaman her yerde söylenmez, zamanı beklenir.
Sonra gelip buraya hepimizin suçu var yazarsınız ama zaten çok geç olmuş olur.

En azından hepimiz demek yerine benim suçum var demeniz daha doğru.

Sabah 7'de kalkıp 14.00'a kadar sosyalde olurdum. Saat 18.00 civarından sonra 3 saat daha bakar kapatırdım. Artık o istek içimde yok. Gerçekten Sosyal zamanla kalitesini yitirmeye başlıyor. Bugün direkt sosyale girdim, 3 saatte anca 2 mesaj yazmışımdır. Gerçekten saçma konular beni buradan soğuttu. Boyum uzar mı? Kızla bakışmak. Ekmek reis öldü gibi saçma saçma konular. Diğer forumlara hiç girmedim ama, zamanla o da olacak.

Sonra gelip buraya hepimizin suçu var yazarsınız ama zaten çok geç olmuş olur.

En azından hepimiz demek yerine benim suçum var demeniz daha doğru.
Senin de suçun var, benim de.

Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin, ben de.

Hiçbir şey için ayrıca geç değil. Sadece algı meselesi. Zamanı şimdiydi ve bu konuydu, bu konuda yazdım. Daha fazla uzatmak istemiyorum bu meseleyi, arkadaşın konusunu kirletmenin manası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı