Sosyal'deki aktiflik neden azaldı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin de suçun var, benim de.

Sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin, ben de.
O tarz saçma konular açalı çok oldu gidip eski sayfaları karıştırmaya gerek.

Hiçbir şey için ayrıca geç değil. Sadece algı meselesi. Zamanı şimdiydi ve bu konuydu, bu konuda yazdım. Daha fazla uzatmak istemiyorum bu meseleyi, arkadaşın konusunu kirletmenin manası yok.
Geç kalındı açıkçası artık yönetim bu tarz konulara bakan üyeleri kaybetmeyi göze almaz.

Konu zaten bununla ilgili kirlendiği yok.

Bence şu an yardım için açılan konular bile çok saçma geliyor bana. Doğru düzgün yardım isteyen yok. Konu açıyor. Sorun bu, ayrıntı yok. Biri gelip ayrıntıları soruyor. Bekle artık konu sahibi ona cevap versin. Verdikten sonra ayrıntıyı soran elemana ne oluyor. Bilgisi yok ki sadece soru olsun like kasmak için soruyor. Millette bunlara prim veriyor. Adama sistemin ne diyorum mizahcı çocuk diyor.
Ondan sonra, konular çok basit bir kullanıcının basit bir araştırması ile çözebileceği sorunlar genelde. Ondan dolayı teknik desteğe bakmıyorum bile artık. Bu aralar sadece yazım yanlışlarını raporlayıp, makara yapıyorum geçiyorum. Yardım ettiğim adamdan azar işitmekle uğraşamam.

Bu arada aktifliğin her zaman olduğundan daha yüksek bir seviyede olduğunu düşünüyorum.

Aktiflik neden azaldı güzel bir soru. Bırakan bayağı üye oldu. Okul ve sınavlar da en büyük etki. Ben daha hiç bırakmadım burayı. Fakat ben de son aylarıma girmiş durumdayım. Şu an sistemi yükselteceğim için, ve bunun için bilgi ve destek alacağım için buradayım. Böyle düşünmekte fayda var. Bazıları hemen cevabını alıp hemen kaçıyor, bir daha girmiyor. Zaten gözlemlediğim kadarı ile son zamanlarda köklü ve aktif üye gelmiyor artık. Yeni üye olanların çoğu soruyu sorup, cevabını alıp kaçıyor. Örnek olarak eski üyeler'den @Caner Uncu ve @Jonathan North var. Bu arkadaşlar çok bilgili idi, ama bıraktı. Belli bir süreden sonra sıktığı doğrudur.

Aktiflik neden azaldı güzel bir soru. Bırakan bayağı üye oldu. Okul ve sınavlar da en büyük etki. Ben daha hiç bırakmadım burayı. Fakat ben de son aylarıma girmiş durumdayım. Şu an sistemi yükselteceğim için, ve bunun için bilgi ve destek alacağım için buradayım. Böyle düşünmekte fayda var. Bazıları hemen cevabını alıp hemen kaçıyor, bir daha girmiyor. Zaten gözlemlediğim kadarı ile son zamanlarda köklü ve aktif üye gelmiyor artık. Yeni üye olanların çoğu soruyu sorup, cevabını alıp kaçıyor. Örnek olarak eski üyeler'den @Caner Uncu ve @Jonathan North var. Bu arkadaşlar çok bilgili idi, ama bıraktı. Belli bir süreden sonra sıktığı doğrudur.
Aslında sıkmasının sebebi forumun gittikçe kalitesizleşmesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı