Sosyal'deki GamePower Nefreti

Aralarında bir delikanlı Gamepower XD.

Ben burada konu kilitlenme havası alıyorum, mesajlarıma atılan kızgın sayısına da bakınca insanlar adeta şöyle diyorlar - evet nefret ediyoruz.

Valla 2 sene önce felan çok fazla PSU adlarına hakim değildim ve ayak üstü bir PSU almam gerekiyordu, Gamepower markasını Highpower ile karıştırarak aldım ve eve geldikten sonra anladım aslında hangi markayı aldığımı. İlk başlarda tırstım, hala tırsarım ancak 2 yıl oldu ve bir aralar haftada 1-2 kez elektrik gider ve aynı şekilde her gece de en az bir kere giderdi. O kadar kesintiye rağmen bir sorun olmadı fakat bu demek değildir ki gamepower iyi. Ben karıştırdığımdan aldım, şansıma birşey olmadı halen kullanıyorum. Ancak çok daha kaliteli markalar varken gamepower almayın, ben olmadıysam bile siz pişman olabilirsiniz.

Sanırım paragrafın en haklı kısmı buydu. Neredeyse hepimiz PC toplamayı bilmediğimiz için marka bilgisayarlar kullanmadık mı? Sorun çıkaran çok olmuştur ama halen kullanan da bir hayli çok kişi var. İçindeki PSU'lar dandik marka ve ucu ucuna yeter olarak konulmuyor muydu? Sanırım biraz fazla abartılı bir düşünce var. Yine de hak veriyorum bu PSU'ları önermeyenlere çünkü PSU önemli bir parçadır ve sistem genelinde bozulmalara sebep olabilir. Hiç kimse yıllardır toplamayı beklediği ve onlarca para döktüğü bilgisayarın böyle sebepten dolayı çöpe gitmesini istemez.

Sertifikası varmış, neden patlamadığını şimdi anladım
Sertifika: CLEAResult Plug Load Solutions

Keşke fiyatını göze alarak konuşsalar. PSU kötü olabilir ama ekipmanları o fiyat aralığına göre gayet iyi.
Ben burada konu kilitlenme havası alıyorum, mesajlarıma atılan kızgın sayısına da bakınca insanlar adeta şöyle diyorlar - evet nefret ediyoruz.

Evet konu kilitlense güzel olur. Çünkü ciddi yazmak yerine dalga geçerek gevşekçe yazan bir grup var ne yaparsın.

Kalite paradır diye bir algı var bazen doğru bazen yanlışta olabiliyor. Gamepower Everest gibi markaların içinde dandik kondansatörler, diyotlar, trafoların üstünde alüminyum bakır karışımı sargılar var kendim söktüm gördüm. Yani adamlar maliyeti düşürmek için ucuz parça kullanıyor bu sebepten dayanıklıları diğer markalara göre daha az olabiliyor kaliteli markalar bozulmuyor mu bozuluyor ama bu markalar ürünlerinin arkasında duruyor ucuz ve kalitesi parça kullananlar durmuyor. Vel hasıl kelam ne kadar kaliteli o kadar uzun vade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…